30.01.2009

Februarpannebånd


Da ble mitt februarpannebånd ferdig - og ennå er det ikke blitt februar. Mønsteret som TorilhHobbyboden har funnet fram denne måneden heter Hilda Headband. Mitt bidrag er strikket i et nytt garn (nytt for meg i alle fall), som heter Polka og som jeg kjøpte på Europris. Her er det bamse som måtte stille opp som modell.

Og her har jeg prøvd å ta bilde av meg selv med pannebåndet på. Kunne ikke ha blitz på, derfor ble bildet noe mørkt og uskarpt...
Ønsker å si noe om dette garnet, for jeg ble positivt overrasket over hvor godt det var å strikke av. Nøstet jeg kjøpte var på 300 g, og kostet 99, altså et forholdsvis billig garn. Det er kun 10 % ull i det, resten er bomull, akryl og polyamid. Fra før liker jeg ikke akrylgarn, men dette kjentes ikke ut som akryl. Det kjentes mer ut som bomull for det meste, men var mer elastisk å strikke med. Pannebåndet ble akkurat passe strekkbart, og klør ikke i det hele tatt. Mykt og fint å kjenne på, og tett nok til å være pannebånd. Kommer til å kjøpe litt mer av dette, i det minste for å få flere farger å velge mellom. Selv om utvalget i farger var noe begrenset...

8 kommentarer:

Torilh sa...

Lekkert pannebånd, kjempeflott farge på garnet også.
Og - enda har ikke februar begynt.

Maibritt sa...

Så fint det pannebåndet ble, artig å prøve ut lit nytt garn også.

Wenche sa...

Flott pannebånd,du har laget.Tror nesten jeg får prøve det garnet ,jeg også.Alltid spennende å prøve noe nytt.

Sommertid sa...

Har du juksa ???... siden du er ferdi alt :-D , ja ja ..okkesom..det blei fint da. Farge og flette. Litt misunnelig er jeg da...siden du sa den var bløt og god, ikke klødde.
Ha en fin kveld videre

hobbyentusiast sa...

Så stilig mønster på pannebåndet.:) Likte fargen også. Jeg har selv kjøpt noe garn på Europris som heter "Oda", og ble positivt overasket over hvor godt det var å strikke med og hvor mykt det ble. Ikke klødde det heller. Nå gjenstår det bare å se hvor holdbart det er :=) Ønsker deg en flott helg.

trulte sa...

Veldig flott pannebånd. Fin farge også

Marit sa...

Jeg syns det går veldig unna her, jeg :) nydelig pannebånd. Ha en god strikkehelg!

Ruth@ sa...

Hei...pannebåndet ferdig... lekkert det ble, må visst få ut pinnene her ja...
møter her om dagen ...Det garnet må jo flere prøve ut...