26.01.2009

Sokker til lillesnuppa og hjernestrikk


Et par småsokker til lillesnuppa ble ferdige i går kveld. De er strikket i Regia 4-tråds, men jeg kan ikke si at jeg likte garnet... Vet ikke helt hva det var, men fikk ingen god følelse av å strikke med det garnet. Har heldigvis ikke så mye av det - og de to nøstene jeg har skal heller få bli skjerf:-)
Men lillesnuppa - hun dro på skola såre fornøyd med sokkene!
Og for spesielt interesserte... hvis det er leger eller sykepleiere innom sia mi? Eller andre bare generelt interesserte... Kom over en link med ekte hjernestrikk:-) Ta en titt:-)

5 kommentarer:

Knitgirl sa...

Tusen takk for awarden! Det er koselig å høre at andre liker bloggen en skriver! Så flink du er som strikker sokker, jeg burde gjort det med endte opp med å gi noen kroner til Vegard Ullvang, det er så mye man har lyst til å strikke og av og til strekker ikke tiden til...

Torunn sa...

Hehe...artig hjernestrikk! :)
Flotte sokkar du har strikka! Og sjølv om du ikkje er fornøyd med garnet så er det jo supert at datra de likte sokkane. Det er kjedeleg med slikt garn som ein har litt forhåpningar til og så vert ein berre skuffa!

Greta sa...

Hei. For det første, takk for kommentar på bloggen min. Du har en veldig koselig blogg. Ser du har tilgang til mye spennede garn, som eg ikkje har. Skal hamstre når eg kjem meg Liker å lage mønster sjølv til sokker eller bare strikke i garn som lager mønster sjølv.
eg linker blogggen din eg. likte den godt. Ha ei fin uke

vis2vas sa...

Tror jeg holder meg til min egen type strikking, jeg, hjernestrikk var ikke noe for meg! Ha ei fin uke.

Inger sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min.
Har vore innom hos deg og synes du har ein flott
og spennande blogg. Ha ei fin veke!