27.01.2009

Ufo'er og nytt sjal


Vet ikke helt om jeg tør vise fram ting som har ligget i hvert fall 2 uker... Men i går tok jeg dem fram igjen, og strikket litt:-) Nå ligger både Thermisen (min egen versjon) og Booga J-vesken framme igjen, og har håp om at de blir ferdig i løpet av denne uken... :-)

Dette er da den spede begynnelse til Heartland Lace Shawl. Startet nettopp, og det går bra så langt. Strikket etter engelsk mønster som jeg fant på Ravelry, og det er atter et Evelyn Clark designet sjal. Her håper jeg at jeg blir ferdig innen ca 3 uker, dette er noe jeg strikker på kun når jeg er alene... Mye å følge med på, for en uerfaren sjalstrikker.
Så har det kommet mønster på februar-kluten på Hobbyboden, og måtte jo få startet den også. Valgte King Charles Brocade og den ser rimelig lett ut å strikke:-) Denne bør jeg også bli ferdig med denne uka:-)
Men siden jeg alltid liker å ha et par sokker i bakhånd å ty til, så må jeg jo få lagt opp til det også. Sokker må jeg alltid strikke, det er lettvint, og det er faktisk veldig morsomt. Har visst alltid vært sånn:-)

5 kommentarer:

Tino sa...

Ser ut som det blir fint, gleder meg til å se ufoene ferdig :)

sol sa...

Du har mye spennende på pinnene. To uker er ikke så lenge for en ufo, dette går nok bra ;)

Synnøve sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen! så fin blogg du har! Her skal jeg gå ofte innom. Skal vi lenke til hverandre? Jeg har også nylig startet strikkeportalen.no hvor strikkebloggere fra hele Norge kan tipse om innleggene sine. Har fått god respons, og jeg håper veldig at du kan tipse om alle de fine tingene du lager. Ha en fortsatt fin kveld :-)

Marit sa...

Mysterisjalet ble nydelig. Og du er alt i gang med et nytt! Jeg har ikke kommet igang med mitt sjal ennå. Har ikke bestemt meg ennå for hvilket jeg skal strikke, har titta på dette jeg også. Du får si om det er vanskelig!

Nitus sa...

Jeg ser at vi har begynt på det samme sjalet, Jeg skal nokk titte innom igjen ;-)