20.01.2009

Sjal, garn og vintergleder


Viser fram mysteriesjalet mitt igjen - nå er jeg ferdig med del 3. Neste del avsløres på torsdag, og det er første gang jeg er ferdig i god tid:-)
Og så må jeg vise fram Evillagarnet som jeg kjøpte på strikkekafeen lørdag. Nå er det nøstet opp, og jeg er i tenkeboksen for hva jeg skal bruke det til. Blir nok sjal av det - kommer jo nytt mysteriesjal i februar... regner jeg med, i alle fall?

I går ettermiddag var sambo ute og ryddet snø i oppkjørselen. Haugen ble lagt til garasjeveggen, og fungerte ypperlig som snøhule:-) Og selv om jeg egentlig ikke liker snø, så var det koselig å være ute da. Snølykt ble også laget:-)

6 kommentarer:

Torunn sa...

Herlege bileter av barna!! Flotte garnnøster du har fått deg! Har aldri prøvd det garnet før, så spent på å høyre. ;)
Sjalet ditt vert kjempeflott!! Eg er komen til den andre nupperekka, men har gjort ein liten feil så eg må rekke opp att litt, så då har eg lagt det litt til sides til fordel for ein babykjole som må heklast. ;) Ynskjer deg ei fortsatt flott veke!

dorthe sa...

spennende med sjalet ditt:) Kjempe fin blog du har og velkommen til projo:)Takker for titten og kommer snart igjen..

Marit sa...

Takk for innbydelsen til strikketreff, det høres koselig ut, men desverre er jeg opptatt den onsdagen. Håper det passer en annen gang. Så fint mysteriesjalet ditt blir. Jeg har heller ikke bestemt meg for hva slags sjal jeg skal strikke av mitt Evillagarn, vil helst finne et mønster som både er lett å strikke og som er dekorativt :)
Marit

Anonym sa...

Å så herlig masse snø!! Nydelig sjal!!

Greta sa...

hei desse bildene fremkalte noen av mine gode barndomsminner. Fra vinteren 68, ja jeg er gammel jeg. hehe. Snø og barn da har dem det gøy. Altså barn i alle aldre

Greta sa...

hei desse bildene fremkalte noen av mine gode barndomsminner. Fra vinteren 68, ja jeg er gammel jeg. hehe. Snø og barn da har dem det gøy. Altså barn i alle aldre