22.02.2009

Award fra Tovepia!

Jeg har igjen fått en award og denne gangen fikk jeg den fra Tovepia! Tusen takk, kjempehyggelig!

Teksten som fulgte med er denne:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom ,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Jeg har gitt denne awarden bort flere ganger før, og det er alltid like vanskelig å velge. Så denne gangen gir jeg den til alle som stikker innom bloggen min i dag:-) Ta awarden med deg, og teksten også, og pynt opp din egen blogg! Skriv noen ord i kommentarer når du tar den med:-) Det finnes kjempemange flotte hobbyblogger, og jeg synes alle sammen fortjener den! Dere inspirerer meg, alle sammen:-)

2 kommentarer:

Strikkelines sa...

du!! nm i strikking...e du tøven? haha....der sku unge frk sjøl vært...ka tru ka vi sku ha skravla å flira....regna med det kjem innlegg etter helga, å bilda...grattis med award førresten...det e bestandig så arti når du ha vært på besøk hos mæ....tenk ju..veit du; æ ha tatt med 3 sjokkisa med alkohyler inni, å æ trur æ kjenn da i begge føtn....hysj hysj

Strikkelines sa...

kom å hent.....:)