19.02.2009

Babyteppe og Booga J-veske


Der var min Booga J-veske ferdig:-) Det har tatt sin tid, og den har ikke vært prioritert, men det var godt å få den ferdig. Synes den ble passe stor til strikketøy, og denne blir bare min. Men ser ikke bort fra at jeg kanskje lager flere og gir bort som gave... Strikket i Iglo fra Trysil, og tovet to ganger på 40 grader i vaskemaskinen. Mønster til Booga J fant jeg her.

Og nå kan jeg også publisere et babyteppe som jeg hekla i november (tror jeg). Samboeren min ble bestefar igjen den 14. februar - ei nydelig jente ble født da:-) Så nå er jeg stebestemor til to (hvis det er noe som heter det da)... Jeg hekla et teppe i Dale Babyull i to rosafarger og hvit - visste jo at det skulle bli jente:-) Om det blir brukt til vogna, eller som sengeteppe - eller rett og slett som koseteppe, ja det får den nybakte moren bestemme selv:-)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefin veske og babyteppe.

LivM sa...

Nydelig teppe og flott veske du har laget. Så venter jeg spent på å se genseren din ferdig!

AnitaK sa...

Så fint det teppet ble. Jeg surfer stadig etter inspirasjon til barselgave, men har god tid for den babyen skal ikke ut før i juni. Ha en fin dag, så "snakkes" vi :)

X sa...

Nydelig teppe, og fin veske.

Anonym sa...

Kjempeflott både veske og teppe!! Litt av en jobb du har gjort!! Kjempeimponert! :D

Tovepia sa...

Kjempefin veske! - og nydelig babyteppe. Det beste med det hele er at de unge faktisk setter pris på hjemmelagede verk som dette, og det gleder jo produsenten:) Ha en riktig god dag!!

Elin Osa Søreng sa...

Veska blei kjempetøff! Og så koselig å få så flott et babyteppe, regner med det falt i smak! Gratulerer som stebestemor - igjen. (og sambo som bestefar)

Dorthe sa...

nydelig teppe... veska er jo stillig:)

Anonym sa...

Flott babyteppe og veske du har stikket.

Tino sa...

Nydelig teppe. Og vesken var kjempetøff!

Anonym sa...

Flott veske og nydelig teppe.
Ønsker deg en flott og kreativ helg.

Anonym sa...

Nydelig babyteppe og flott veske du har fått laget.Ønsker deg en fin strikkehelg kombinert med jobb.

Anonym sa...

Veska vart knalltøff. Baby teppet er jo bare søtt da. Kjempefine begge deler