07.02.2009

Flere heklede ting, og konsert!


Jeg fikk litt dilla på å hekle nå, og gjorde liksågodt de andre månedens votter på Hobbyboden. Disse er hekla i Trysil ett eller annet som er superwash, og heklekanten øverst er i Mirasol Alpakkagarn fra DSA.

Men jeg har ikke bare vært stuegris i dag, vi har også vært på konsert i Folkets Hus i kveld. Der var Halvdan Sivertsen med band, og var en super opplevelse. Han har både musikk i massevis, for ikke å snakke om humor og humør:-) Takk, Halvdan!

7 kommentarer:

Torunn sa...

Så kjekt at de har hatt ein koseleg dag! Flotte vottar du har hekla! Ynskjer deg ei flott helg!

Tovepia sa...

Halfdan er en av mine favoritter også, tenker konserten var kjempebra! Og flotte votter du har heklet, gjorde seg virkelig med den kanten rundt! Ha ei riktig god helg!

Tovepia sa...

Takk for tipset med å tove sokkene! Vasket dem på 60 grader og de ble mer passe og mye stødigere! Godt å vite ettersom jeg driver og strikker et par til også:)

Strikkelines sa...

Halvdan e bra veit du....sambygning.hihi....liker og humoren hans.....fint håndarbeid som alltid...ha en koselig dag

Strikkelines sa...

herlighet...glemte a å gratulere med morsdagen unge dame...sorry....

Greta sa...

Flotte votter. Sikkelig søte :=9.
Eg skjønner at du koste deg på konsert eg og kunne tenkt meg ein konsert opplevelse med han ein gong. ha ein flott morsdag

*maria* sa...

Å så heldig du har vært som har fått så fine pinner. Det settet står på ønskelisten min også denne mnd. Takk for hilsen i bloggen. Sjalet strikkes rundt ja, super genialt. Ha en fin helg videre.