11.02.2009

Startet på genser og noe småstrikk + ny award

Jeg fikk en flott award fra Maibritt i dag; Tusen, tusen takk for den! Flott å bli satt pris på, særlig av så kreative damer:-) Teksten som fulgte med var denne:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Jeg kommer til å videresende denne awarden etterhvert, men lurer på å lage en egen blogg for awarder. Får bestemme meg i løpet av uka:-) Må i alle fall ha tid til å tenke hvem som skal få denne av meg!
I går kjøpte jeg garn til nygenseren min, det ble petrol i bunnfarge, og litt forskjellig som mønsterfarge. La opp 312 m i vrangbord, og strikket bortimot 4 cm på den før jeg tok kveld etter jobb... På pinner nr 2,5 - det gikk sakte det:-) Strikker str. L, og hvis jeg holder strikkefastheten som er oppgitt i mønsteret, så skal det bli passe. Når vrangborden er ferdig, skal jeg gå over til pinner nr. 3 - gleder meg til det. Har bestemt meg for å skippe lusene - men ellers følge mønsteret. Dette blir spennende!

Før jeg dro ut på jobb i går, strikket jeg ferdig min Booga J-veske - dvs at selve veska ble ferdig, og remsen som skal bli håndtak er over halvveis. Tenker jeg strikker håndtaket ferdig i natt på vakt, før jeg fortsetter på genseren. Denne veska har ligget siden i desember, men nå skal den snart bli ferdig:-)


Forleden gjorde jeg også ferdig to barneluer som skal havne i gavekassen min - kjekt å ha noe sånt liggende i fall jeg plutselig trenger å gi bort noe. Strikker også sokker likedan til baby-lua.

Denne lua heter Dreams of Spring, og jeg fant mønsteret på Ravelry. Du kan gå direkte og finne det her! Det er strikket i Silja på pinner nr. 3. På bildet er ikke lua dampet ennå. Skrev at det var en barnelue, men da mente jeg et litt større barn - den passer nesten meg!


Og til sist; Sweet Baby Cap, som jeg fant her. Den er strikket i Regia på pinner nr. 3.

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Her går det unna, skjønner jeg:). Det blir fine farger i genseren din, må få se når den er ferdig. Smart med sånn gavekorg! Har en gaveskuffe, jeg:-O. Ha en god dag!

Tino sa...

Fine farger til genseren, gleder meg til å se den ferdig. Den lua var kjempefin, både mønster og farger.
Ha en fin dag :)

Tino sa...

Du er jo kjempeflink som setter i gang med en gang. Jeg har kjøpt ganske tynt bomullsgarn som skal bli kjole/Tunika. Det ligger i skapet, klarer ikke å få begynt. Liker best små prosjekter...Men skal begynne snart...tror jeg ;)

Frk. Chilli sa...

Så utrolig fine farger du har valgt på genseren din:-) Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Du er produktiv som bare det:-)

Anonym sa...

Herlige farger på genseren.Blir spennende å se den ferdig.Jeg har veldig lyst å strikke et 'skryteplagg' til meg selv.Blir jo ekstra spesielt å bruke det hvis man selv har laget det,å at den passe perfekt!Men jeg er redd jeg ikke får gjort slikt ferdig.I dag skal jeg innom garnbutikken,tenker å strikke en hals og pannebånd i alpakka..får se hva det blir!luene og veska var oxo flott!Ha en super dag!

Anita K sa...

Jøss for en produksjon!! Jeg bøyer meg dypt i støvet, og kjenner på at jeg av og til savner livet i turnus, altså. Men bare av og til. Fine farger du har valgt, blir spennende å se denne genseren ferdig.

Greta sa...

spennede med genser ja. Tror den vert fin.
luene var ialle fall tøffe. Begge to.:=)
Veska, kor stor er den. Spent på å sjå den også ferdig eg da.
Ha ein flott dag, elelr du sover kanskje for det meste om dagen du, viss du jobber på natta. Ha ei god vakt da

Wenche sa...

Kjempefin lue ,du har strikket.

Elins Strikkeri sa...

Jammen har du god fart på pinnane!! Flotte farger du har valgt til genseren din, trur den vert knall fin:)

Audhild sa...

Så mye flott du strikker.
Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.

Strikkelines sa...

flink du e.....gensern ska bi arti å se ferdig...ja en sånn gavekurv e smart å ha....

Marit sa...

Blir spennende å se genseren din ferdig. Med den farta og iveren du strikker blir det nok ikke lenge til. Lekre farger.
Jeg har glemt mitt prinsipp om å gjøre ferdig en ting av gangen før jeg begynner på noe nytt, så for tiden har jeg følelsen av at jeg aldri får noe ferdig :)

Linda sa...

ååååååååååå all den alpakkaen!!! like før jeg flytter inn i garnlageret ditt nå, hehe gleder meg til å se den ferdig!

turvid sa...

Wow - fine luer!

Spurven sa...

Så mye fint du lager!
Jeg er spent på din erfaring med Drops Alpacka i ferdige plagg - jeg har kjøpt garn til Marius-genser, men ikke startet ennå. Kanskje du kan si noe om det i bloggen din?

En god kveld ønskes deg fra nord i landet!

Hanne sa...

Dreams of spring-lua var kjempefin. Er det et sjattert garn du har brukt i det blå mønsteret? Fikst!