21.03.2009

Andre UFO ferdig, veske og vår!


Og her er andre UFO ferdig! Et par votter strikket i nydelige, myke Bris. Flotte fargeoverganger også - mitt første prosjekt i Bris er ferdig:-)

Og så har det skjedd ting og tang, både innendørs og utendørs. Det nærmer seg vår - eller det er faktisk våren nå! Inne går det i gult og lime nå, og i byen står det påskeliljer ute på gatene.


Og til slutt viser jeg fram en veske som lillesnuppa ønsket seg. Strikket fritt etter eget hode, og med farger hun selv har valgt fra hele garnlageret mitt.. Denne er nå blitt ferdig, men jeg tror jeg skal sy noen knapper i til pynt.
Og vet dere hva hun skulle bruke vesken til? Joda, hun samler små trådender når jeg strikker - og hun trengte veske å ha disse i:-)

4 kommentarer:

Magaki sa...

Kunne du gi beskjed når datteren din har funnet på noe å bruke garnrestene til. Jeg samler nemlig også alle mine - uten helt å vite hvorfor :)

Stubbetufsa sa...

s du har vært utrolig flittig, som er på jobb og alt... Og tidlig har du vært oppe også!

Stubbetufsa sa...

Garnrester? Jeg samlet også, men så fant jeg på å lage en frynsekant oppå hodet på ei hvit, enkel lue, og en kant med kortere frynser nederst. Det ble fint! (Jeg har blogget den lua.)

Bodil sa...

Flotte votter, med nydeleg farge på tråden.