26.03.2009

Den store poengjakten 2


Det første paret med sokker er ferdige - og det ble et par i str. 37. Strikket i Viking Raggegarn, noe som gjorde at disse ble myke og gode. Pinnene som ble brukt er nr. 3. Startet først med pinner nr. 3,5 men syntes det ble for slakt.


Og så har jeg funnet fram nytt sokkegarn - nå skal det strikkes tofargede sokker i Silja. Også her vil jeg prøve på pinner nr. 3.
De siste sokkene av forrige Online-nøste er ferdige:-) Nå har søsteren min fått to par vår-sokker, og jeg tror hun var veldig fornøyd:-)

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Sikkert fornuftig å bruke pinner nr 3, de ble littt slakke på 3 1/2.Sitter i Langhus på besøk og måtte titte innom litt. God natt!

Strikkelines sa...

heeeeeeiiiaaaa...hørt du æ ropa? du e steikanes flittig å strekk....må jo gå varmgang i pinnan dine...fine fine lesta syns æ.....her skinn sola å alt e bra

Matja sa...

Her går det unna.Mye fint du har fått ferdig.Er imponert over alle UFOene som har landet:)Ønsker deg en riktig god helg:)

Stubbetufsa sa...

Flittige du! Heia! Heia!

Elin Osa Søreng sa...

Huhei! Her går det unna! Hvor finner du det "giret"? Ha en god og kreativ helg, hilsen Elin

Tino sa...

Flotte sokker,jeg liker også best å strikke de på pinne 3.
Ang konkuransen, hadde bare blitt stresset jeg om jeg måtte strikke en hel masse på tid. (Sikkert strikket om natten også hehe)
Ønsker deg en fin helg, blir nesten skiføre igjen her i østfold ,om det fortsetter å snø mer ;)