19.03.2009

UFO for landing





Da er konkurransen i gang! Nå har jeg meldt på 6 UFO'er (uferdige objekter), og sammen med 9 andre fra Østfold skal vi konkurrere i strikking:-) UFO'ene skal ferdigstilles i et visst tidsrom, og vi får poeng for hver UFO.

Mine UFO'er er en Nemo Fiskelue, en kjøkkenklut, et par votter i Bris, et par herresokker i Online, en lue og et rillestrikket pannebånd.

Etter det går konkurransen over i en del 2 - som vi foreløpig ikke vet noe om. Men det er sagt at det skal være nye strikkeprosjekter som gjelder, og det skal ikke gå på vekt eller løpemeter. Vi er spente.

Må nevne at vi konkurrerer om premier, og sponsorene våre er Du Store Alpakka og Mauds garn.

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Som sagt, æ e imponert! Men ser jo klart konturene av noen av dine ufo'er, så det her har jeg tro på:) Ønsker deg lykke til!

Elin Osa Søreng sa...

Godt å se at det er flere som har endel Ufo`er! Men du er godt i gang, så detta drar du i havn! Jeg er også godt i gang, men blir stadig avspora.... Sukk. Å konkurrere med seg sjøl gjør det liksom ikke så spennende... Lykke til, jeg heier på deg!

Monicas sa...

e det muuuuuulig.....ska sei du e døktig....åsså mauds garn da...veldig bra...jaja...æ nu spent på det du ska ha ferdig....sku egentlig ha meld mæ sjøl på....førr te å ha ti fengra, så har æ arbeid te flere....MÅ skjerp mæ...bei ikke videre misunnelig ang været..(lygekors under bordet)her meld æ om regn, å hålke...bi vel blåræv før dagen e omme....ha en fin morgen...æ ska på jobb...

Pinnepenn sa...

Lykke til med ufoene!

Anonym sa...

Lykke til med UFO strikkinga.Er så utrolig herlig å få ferdig noen av de.Har litt jeg også,tar du de?:))
Ønsker deg en riktig god helg:)

Tino sa...

Oj, oj her går det unna. Heia Østfold!
Ønsker deg en fin helg:)

Anonym sa...

Heia, heia, hehe
Det ble ikke noe lag fra sørnorge, så jeg strikker nå ferdig min siste klukka
Skal bli gøy å følge med alikevel da ;-)
Ha ei strålende helg

Anonym sa...

Hei, så koselig blogg du har.
Og du så fin den Nemoluen var. Den skulle jeg gjerne strikket til poden her. Vet du hvor jeg får tak i mønster?