15.04.2009

Jaywalker sokker og fiskelykke!


Jeg har startet på et par Jaywalker sokker til min 14-årige datter. Hun vil nemlig ikke ha flerfargede sokker, men litt mønster kunne gå an til nød. Disse strikkes i Silja på pinner nr 2,5, og jeg må innrømme at jeg liker effekten som blir på disse sokkene.
Jaywalkeroppskrift fant jeg på Ravelry.

Fiskene formere seg, om enn noe sakte... Har nå 13 stk, eller dvs jeg har 3 rosa også, men de blir nok ikke med i fargeutvalget. Dykket litt i garnlageret, og endte opp med disse...
Kjedelige farger? Vel, kanskje det dukker opp flere etterhvert, men foreløpig strikker jeg i disse.
Var forresten innom Vibbedilles side, og fikk der tips om å ta av første maske rett i stedet for vrang, som det sto i oppskriften. Da ble de lettere å sy sammen. Så de første 5 fisker jeg strikket, er altså bortkastet...
Må forresten tilføye at det er på Hobbyboden denne strikk-sammen-fisketeppe-tingen foregår!

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Hos deg lærer jeg så mange nye navn;) tror aldri jeg har hørt om slike sokker, men de ble ihvertfall kjempefine! Fisketeppet gleder jeg meg til å se, har ennå litt problemer med å se hvordan disse blir føyd sammen, men de "utfyller" vel hverandre, vil jeg tro. Ha en god kveld;)

Linda sa...

dæven du er rask da! pannebånd, sokker og fisker i alle retninger!
jeg digger sokkene! jeg kan ikke strikke sokker *se dum ut* ;)

Matja sa...

Kjempeflotte sokker.Er stor beundrer av disse fisketeppene og enda større beundrer av de som lager de:)Ser ut som et skikkelig tålmodighets arbeide.Synes fargene du har valgt er flotte.Ha en fin kveld:)

Jorunn's hobby sa...

Sokkene blir fine de.
Må innrømme at jeg også har litt vanskelig for å se for meg hvordan disse fiskene skal bli et teppe.
Blir spennende å se...

Strikkelines sa...

woooooow....flotte farger du har valgt.kom mæ ikke inn te å registrere meg...like greit igrunn,.....har nok å henge fingran i. her skin sola igjen.....hihi

Anonym sa...

Vel overstådd påske! Må si du får gjort mye på kort tid.Her har æ vært borte fra bloggen en 2 ukers tid å det e rene butikken her inne ;)Du e dyktig!Nydelig kjole til lille snuppa.Takk for tipset ang topp t tå garnet.Har en kar som synes alt klør for tiden!Ska prøve det!Spennende fisker som formerer seg,glede mæ til resultatet! Ha det godt!

Trulte sa...

Artige sokker det der. Og så mange fisk da.....har sett disse fisketeppene og aldri forstått hvordan noen orker å lage så mange like fisker/lapper. Men ser ut som du har kommet et godt stykke på vei mot et flott fisketeppe.

KRØLLEMIKKEL sa...

Jeg har og lat meg inspirere til å strikke fisker. Mine ble litt anderledes, men de blir like så da håper jeg det blir ett teppe til slutt.