20.04.2009

Rydding i garnet!


I dag har jeg hatt en aldri så liten sjau med garnlageret mitt... Jeg dro alt opp fra kjelleren og inn i stua, og startet å sortere. På bildet kan dere se alt før det ble sortert:-S Dette tok flere timer, for ikke nok at jeg skulle sortere, det meste måtte jo også klemmes og kjennes på:-D Skal ikke klage over mye jobb med dette, det var morsomt også... Bildet til høyre viser kassen med bomullsgarn (eh... det ligger visst en UFO inni der også...)

Her er alt sokkegarnet som jeg har - tror jammen det er den største plastkassen i hele samlingen:-) Til høyre har jeg samlet diverse "fint garn", som jeg kaller det. Oppi denne er det bl.a. Kauni, Wollmeise og Evilla.

Til venstre her finnes det forskjellig Alpakkagarn, og noe annet ubestemmelig mykt noe. Deriblant noen nøster Regia Softy. Til høyre er det diverse rent ullgarn- det meste er Mor Aase og Trysil. Noe Østlandsgarn finnes også der.

Her er alt raggegarnet mitt, og det begynner faktisk å bli noen år. Kjøpte mye sånt garn for lenge, lenge siden, og strikker innimellom av det. Det blir mykt når det blir tovet, men er hardt å strikke med. Til høyre har jeg samlet alt tykt garn jeg har, og i den kassen finnes det Fritidsgarn, Iglo, Highlander og Cortina. Samt noe Oda fra Trysil.
En kasse har bare baby-ull inni seg - i forskjellige kvaliteter og farger. Og til venstre har jeg samlet all superwash som jeg har liggende. Også her er det meste fra Mor Aase og Trysil.

I disse to kassene er vel det som jeg har gjemt lengst på. Til venstre er det hjemmespunnet ull fra sikkert 20 år siden, en tid da rokken var flittig brukt av meg.
I kassen til høyre har jeg noe garn som jeg har fått av min mor, noe hun sikkert kjøpte da jeg selv var barn. Hun kalte det Voldagarn, og er ren ull. Har lyst å strikke noe spesielt av det garnet, men vet ikke hva ennå...
Forslag mottas med takk:-)

19 kommentarer:

Linn sa...

Oj, så mye garn!! Mitt hadde sikkert fått plass i en av de kassene :)

MayM sa...

Deilig med slik oppryddning en gang i mellom. en får da også oversikt over hva en har liggende. FInner alltids igjen noe en har glemt. her blir det mye å strikke av fremover :)

Strikkelines sa...

æ sett her med kjeften kollåpen....fader også ka garn du har...reine butikken.... så trudd æ ha mye...hihi....jaja...sola skinn førr øyeblikket....go mandag i garnhaugen

Mammamiia sa...

Hvilke skatter!!! Det er utrolig hvor mye fint enn finner innimellom alt, når man rydder slik:)
Fin skjenk du har i bakgrunnen der og! *tjiihii* (jeg har maken!)
Lykke til med alt det flotte garnet!

Tovepia sa...

For et skattkammer! Du har mer garn enn meg, tror jeg;) Jo, du har nok det, og jeg også bruker plastbokser samt en kommode:) Veldig godt å få et slikt system når man har lsike mengder, for da er det også større sjanser for at det blir brukt. Da blir det spennende framover, du har ihvertfall nok garn å ta av:) Ha en kjempegod dag!

hisae sa...

Takk for hjelpen og kommentaren i bloggen min. 4 ledige plasser på Sokker 2009. Ett sokkepar i måneden, søk opp og sjekk det ut.Ser ut til at du har nok garn her.Gøy å rydde og se over garnet en gang iblandt, hender det dukker opp noen nøster man har glemt at man har kjøpt ja. Jeg koser meg når jeg blar i andres blogger, gøy at vi har fått dette

Pinnepenn sa...

Takk for at du la ut dette.:) Jeg viste det til mannen som synes mine to garnposer er mye. hihi

Så mye flott garn da, her er det mange timer kos, og mye fint som bare venter på å bli lagd.

dorthe sa...

åh herlighet:) så mye garn:):) ja du behøver ikke bli arbeidsledig hi hi hi...Synes jeg kjenner meg noe veldig igjen...... Lykke til med alt garnet:)

Tino sa...

Oj,oj synes jeg hadde mye garn, men det blir bare småtteri i forhold ;)
Men kjekt å ha litt forskjellig garn tilgjengelig, så man slipper dra ut å kjøpe for hvert nye prosjekt.
Lykke til videre med sorteringen, ha en fortsatt fin kveld :)

cille sa...

For et herlig syn med masse herlig garn og farger! virkelig til inspirasjon! Et syn for øyet....!

Linda sa...

åh herlig!!!! blir varm langt inni hjerterota av slike bilder!

LivM sa...

Ja her var det garn til utallige prosjekter. Du slipper å gå i butikken med det første! Lykke til!

KRØLLEMIKKEL sa...

Så morsomt med så mye garn. Mitt tøy lager er kjempestort, men garn har jeg bare passelig av!

Anonym sa...

Gosh a mei for et garn lager og vårstemning du har..Her i nord finnes ikke mye tegn til vår,snedd tett hele dagen..sukk.
Ha en super aften.

Jorunn's hobby sa...

Deilig å hvile øynene på...
Virkelig mye flott garn.
Jeg har også store mengder av både stoff og garn, og som du sier, en slik ryddejobb er ganske koselig også.

Trulte sa...

Her var det mye spennende garn, og noe alminnelig garn. Men moro å se hva hva andre har av garn syns jeg.

Beate sa...

oi oi oi, herlige mengder med garn!
Hadde en runde med rydding og registrering med garn for ikke så lenge siden jeg og. Greit å vite hva en har. Jeg har et mål om å få brukt opp litt av det vaqnlige garnet mitt så jeg med god samvittighet kan snope litt mer garn. Har nok litt andre garnønsker nå enn for noen år siden..

Strikkelines sa...

når du ha åpna gluggan, har æ ei utfordring te dæ....ha en en fin dag

Anita K sa...

Jøss!!
Du har jammen mye garn, jeg er usikker på om jeg i det hele tatt skal prøve å gjøre noe lignende, må være en gang jeg er hjemme alene det tror jeg :)