09.04.2009

Wollmeise-sokker og 1. fisk

Jeg har tidliger sagt at jeg har lyst å strikke fisker til et fisketeppe, og i natt startet jeg. Dette er min 1. fisk, og den er strikket i Mor Aase superwash. Oppskriften til fisken fant jeg her.

Anastasia-sokkene har blitt litt lengre i løpet av dagen. Jeg er snart ferdig med leggen på første sokk, og jeg synes det blir fint. Garnet er ubeskrivelig deilig å strikke med, men med pinner nr 2,5 går det ikke fort. Ja, ja... har jo ikke hastverk med disse:-) Wollmeise anbefales på det sterkeste, og det er ikke tvil om at jeg kommer til å prøve å få kjøpt flere hesper av dette. Bare synd at det er vanskelig å få fatt i, og at det er forholdsvis dyrt garn.

10 kommentarer:

Marit sa...

Lekkert garn du strikker sokker av! Har ikke fått tak i Wollmeise enda, men det må jo prøves det også:)

Ha en riktig fin påske!

Strikkelines sa...

mett i natta.....ser at du laga fiske teppe, å det ha æ tenkt sååååå mange ganga på..men æ e ikke såå flink til å tyde engelsk på mønster...dette e æ spent på....æ har værhau!!! når det regna og BLÅS, ja da har æ så ont i hauet at fysj....å selvfølgelig fikk æ det på vakta mi i kveld..nu e kl 0250 å e stod opp i mørke å les blogga....sukk...bi vel lettar etterhvert...spent på teppet ditt bi æ iallefall om kordan fargekombinasjon, og korr mange fiska du treng.hihi.....

binni sa...

Lykke til med sokkene & fiskene. Sokkene blir knallfine. Ha en go påske!

Elisabeth sa...

Wollmeise høres spennende ut, men jeg orker ikke å bruke så mye krefter på å få tak i det. Blir nok en mulighet en gang :) Synes Lerkekjolen i innlegget under ble lekker. Ha en fortsatt fin påske!

charlotte sa...

Så flotte sokker, det blir veldig spennende å se hvordan fisketeppe blir. God påske!

Monai sa...

Flott fisk og sokker du holder på å strikke.Ønsker deg en riktig God Påske.

Tovepia sa...

Fisketeppe - aldri sett før, skal inn å se på oppskriften. Høres artig ut! Wollmeise ser lekkert ut, også nytt for meg. Ha en fin Skjærtorsdag, håper du har fint påskevær!

LeneH sa...

Jeg har også fått tak i et hespe Wollmeise, og det er helt nydelig! Gleder meg til å se sokkene dine ferdige. Det var fine farger :)
Gog påske :)

hobbyvenn sa...

Lykke til med fiskestimen. Det er et enkelt og greit arbeid som er vanskelig å legge fra seg... Blir spennende å se hvordan teppet ditt blir til slutt. Du verden så masse du rekker å strikke på kort tid! God Påske.

Pinnepenn sa...

Sokkene vokser ser jeg. :) Fin fisk.