06.05.2009

Projo hobbyforum - og Projo tilbehørI dag har jeg lyst å skrive litt om et forum der jeg er medlem. Det heter Projo Forum, og et veldig hyggelig sted å drive med forskjellige aktiviteter.
Forumet har sitt utspring i en privat liten vernet bedrift, og om denne bedriften står det følgende:

Projo er en liten, privat, vernet bedrift, opprettet rundt en psykisk utviklingshemmet ung mann.
Hensikten med bedriften var å skaffe ham et arbeid å gå til hver dag, ved siden av å tjene penger til å dekke opp de merutgifter han har når han må ha med seg ledsagere på ferieturer.


Jeg er med på tilbehørsalongen på Projo, og i dag fikk jeg gjort ferdig to av mønstrene som var lagt ut for de kommende fire måneder.


Først ut er lua "Ran", som ble laget av Erica på Mekkehjørnet. Min Ran er strikket i Drops Merino Ekstra Fine, et nydelig ullgarn som hverken stikker eller klør. Det ble veldig strekkbar, så denne passer både store og små. Og ei morsom og enkel lue å strikke.

Et annet mønster som også ble lagt ut er skjerfet "One Row Lace Scarf", og den oppskriften finner du hos Turvids blogg. Kjempeenkelt å strikke! Jeg har brukt 3,5 nøster Drops Silke Alpaca, også dette mykt og fint.
Forumet Projo har også mange andre aktiviteter gående. Selv er jeg med i Fargealongen; der viser medlemmene fram produkter i aktuell månedsfarge.
De har egne teppealonger, Fotoalong, Smykkealong, Kortalong og mye mer. I tillegg vil jeg trekke fram en spesiell along som går i år; og det er Stedsnavn-vottealong. Her får medlemmene tilgang til votter som kommer fra forskjellige steder rundt i Norge, og her er det mange flotte mønstre å se:-)
Det foregår hele tiden utveksling av tips og hobbyerfaringer, og det skrives mye om stort og smått. En hyggelig tone i det forumet, som jeg setter stor pris på:-)

14 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Flott sett med lue og sjal, ha ein flott dag:-)

Y`s design sa...

Flotte ting.. Får ta meg tid til å titte innom projo sine sider senere idag,hørtes ut som et trivelig og interesant "sted". Ha en fortsatt fin dag!

mimouna sa...

Fine ting du har strikket. Jeg synes også det er kjekt å kikke innom flere forum, alle er litt ulike selv om mye går igjen. Projo har jeg ikke besøkt, kanskje jeg må innom der også? :o)

Elin sa...

Kjempefin lue og sjal! Garnet så veldig godt ut. Projo har jeg ikke vært innom. Kanskje jeg må ta en tiit der?

Pinnepenn sa...

Flott lue og skjerf. På projo trives vi. :)

Anita K sa...

Jøss så produktiv du er, imponerende. Håper formen er bedre, og at magekatarren ikke gir deg for store problemer.
Ingen luer passer meg, men den RAN lua ser ut som en jeg burde ha prøvd :)

Wenche sa...

Kjempefint sett,du har strikket til tilbehørsalongen på projo.
Må bare si meg enig, Projo er et veldig hyggelig sted, og der trives vi.

Tovepia sa...

Jeg er jo medlem der, men klarer ikke å finne tid til å gå innom. Selve blogginga tar den tiden jeg vil bruke på dette, men ser så absolutt at det er mye inspirerende arbeid som foregår. Flott lue og skjerf! Ha en kjempefin dag!

dorthe sa...

Du er produktiv:) Mange fine ting her:) Koser meg veldig inne på bloggen din:)

Monai sa...

Kjempefin lue og hals du har laget.

Greta sa...

Stilig lue og skjerf. Den lua har eg lagra på favorittane mine.
skjerfet var også stilig. fin farge som kan brukes til alt.
flink du

Ninne sa...

Så vakker lue!! Det mønsteret likte jeg kjempegodt!!!

MayM sa...

Nydelig luer du har strikket.

dorthe sa...

Takker for kommentaren på bloggen min:) ja jeg er tidlig oppe om morgenen... men men i ettermiddag er jeg slått ut hi hi hi... har problemer med å jobbe kveldsvakter da jeg nesten gikk ¨å sov da klokka va 20 hi hi hi...... nattevakter var et sant helvete:):) Håper du får en kjempefin dag:)