04.06.2009

Endelig ferdige


Puuuuh... synes jeg har strevet lenge med disse hjertesokkene, som jeg kaller dem:-) De er strikket i offwhite Silja og rosa/lilla Ida. Mønsteret fant jeg på Ravelry, det var opprinnelig brukt på leggiser, men egnet seg godt til sokker også. Du finner det her om du ønsker å strikke det:-)
Og her er de ferdige ankelsokkene som jeg har skrytt av i et tidligere innlegg:-) Er litt stolt - strikket på pinner nr. 2 :-D Mønsteret heter Eleanor, og også dette fant jeg på Ravelry.

Nå har jeg strikket 28 par sokker så langt i år......

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Nydelige sokker! Her er det bråstopp i sokkestrikkking igjen, men jeg må nok skjerpe meg, ser jeg;) Ha en flott dag!

Sommertid sa...

Så fine hjertesokkene ble...utrolig hvor mange fine sokkeoppskrifter det finnes..og mange av de finns visst på Ravelry...et unikum av et sted...til ikke bare sokker...
Ha en forts fin dag :)

Strikkelines sa...

se der ja du flinke dame i sør:) 28 til nu? e trur æ dåna....jaja...æ hekla nu på dette latte teppe til jr som han ska få på rommet...bli tungt,fargerikt og varmt...ska dusje etter nattevakt, varme opp stemmen å dra å synge i en begravelse.

Elins Strikkeri sa...

Så flotte hjertesokkene dine vart, eg driv og moter meg opp til å begynne på junisokkene har ikkje så mykje motivasjon! Ha ei flott helg:)

Aileen`s strikkekrok sa...

Kjempefine sokker,og så masse mønster,må ha vert ein prøvelse hehe,eg har strikka 10 par sokker hittil i år,så ligger langt bak deg ja,hehe,ha ein fortsatt fin dag.

strikkedilla sa...

Nydelige sokker. Du har jammen strikket mange. Tunikaen var kjempefin.

Elin Osa Søreng sa...

28 par?!?!? Hjelpesmegrett! Bukker og nikker og tar av meg hatten!!! Hjertesokkene blei lekre, sa du åssen garn du hadde brukt?

Tino sa...

Så flotte sokkene ble, og 28 par, det står det respekt av!
God helg!

Elisabeth sa...

Nydelige hjertesokker, ja ankelsokker også forresten... Men de hjertene ble helt spesielle...

Y`s design sa...

Ska sei det går unna på pinnan..utrolig. Æ har liksom aldri kommet igang med noe strikking av sokker,har det tilgode ennu. Kan hende en får prøve nå som æ har investert i knitrefrie bambuspinna. :-) Hjertesokkene dine ble no bare så nyyydelige. Ha en fortsatt fin uke.

Elin sa...

Kjempeflotte sokker! Fine farger du har valgt også. Sokker kan det aldri bli for mye av, men jeg er imponert over hvor mange du har strikket i år. Er du med på alongen på Ravelry hvor du skal strikke 52 par på 1 år?
Ha en fortsatt kreativ uke:-)

Marianne sa...

Nydelige hjertesokker!

Anita K sa...

Hei igjen du, utrolig produksjon du har. Jeg er sååå imponert og dessuten kjente jeg litt at jeg savnet livet på nattevakt, men bare litt altså :) Ønsker deg ei suuuper helg, klem

safransax sa...

De hjertesokkan va jo bærre nydelig, både mønster og fargevalg.
God helg dær sør:)

Marit Johanne sa...

Gratulerer med 28 sokkepar :) Det må vel bli mer enn et par i uka i gjennomsnitt det! Hjertesokkene ble vedlig fine.

Pillen sa...

Fantastisk lekre sokker! *sikle*