21.06.2009

Junipannebånd + sokkepar nr. 7, 8 og 9Der var junipannebandet på plass! Oppskriften fikk vi tilsendt på epost fra alongsjefen på Hobbyboden. Jeg har strikket det i Svale, og som dere ser, så ble det til lillesnuppa. Kommer til å passe perfekt som tilbehør til Pilespids-tunikaen hennes.Så sokkepar nr. 7 - Strikket i Fabel og med oppskrift fra Drops Design. Morsomme å strikke!Par nr. 8 er raggsokker i Big Fabel. Som dere ser så er disse for store til meg. Blir nok eldste sønn som får disse:-)Par nr. 9 kommer her! Har vel vist begynnelsen av disse før, men nå er de altså ferdige. Dette er ankelsokker til meg selv, og de er strikket i Opal Cotton - på pinner nr. 2!!!! Nydelig å ha på føttene:-)

10 kommentarer:

Strikkelines sa...

hei...så koselig kommentar hos meg da...ja ungene kan man være stolt av...flotte ting du viser igjen..sokkan fra drops meine æ at æ ha strekka, da mønstra va likt..her ha æ ikke hatt tid te så mye strikk,....men det ordna sæ -go søndag

Liv sa...

Fine sokker! De ankelsokkene ser deilige ut nå til sommeren. De hvite drops sokkene strikket jeg som gave til en venninne en gang, de var kjekke å strikke synes jeg;)

strikkedilla sa...

Så fint pannebåd, og flotte sokker.

Tino sa...

Så fint pannebånd, og flotte sokker igjen. Du må da ligge langt foran skjema?
God søndag :)

Jorunn's hobby sa...

Du verden som det går unna med sokkene...
Ankelsokkene likte jeg godt.
Pent pannebånd Lillesnuppa har fått og!
Det ligger forresten en award til deg i bloggen min!

Tovepia sa...

Jeg er imponert som alltid! Flott pannebånd og snuppa kledde det godt. Ser litt oppgitt ut over å bli fotografert;) Sokkene var supre,, de hvite fikk jeg lyst til å strikke selv;) Ha en flott søndag!

KRØLLEMIKKEL sa...

Du verden som du produserer, du kan snart ta sommerferie fra sokken (du er foran skjema......) Kjempesøtt pannebånd!

LivM sa...

Nydelig pannebånd og en haug med supre sokker!

Elisabeth sa...

Herlig sommerpannebånd, og de hvite sokkene ble nydelige :)

Greta sa...

Du er så driftig og får gjort så mye. har ikkje fått ferdig noe på lenge eg.
Holder på med flere store prosjekt.
Alle sokkepara var flotte. Delikate de i lys fabel da. Likte dem veldig godt. snuppa di er skjønn da og pannebåndet var veldig fint til henne.
Ha ei strålandes uke