07.06.2009

Klimakonferanse i SarpsborgMålet med klimakonferansen CC9 er å bidra med konkrete innspill til en rettferdig klimaavtale, ved å utnytte mulighetene som ligger i grønn teknologi og en tilfredsstillende finansiering. Investering i utvikling og spredning av grønn teknologi, og fornybar energi, er en måte å stimulere økonomien og skape nye arbeidsplasser. Dette vil sikre en bærekraftig vekst som kan styrke innsatsen mot klimaendringene, uten å gå på bekostning av behovet for utvikling i de fattigste landene.
Konferansen ble arrangert 4. og 5. juni på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg, og etterfølges av en klimafestival for barn i parkanlegget tilknyttet hovedgården 6. juni.

Vi har vært på Barnas Klimafestival i dag, og der underholdt bl.a Aleksander Rybak. Vet ikke hvor mange som var tilstede, men det var i alle fall helt fullt i parken da han var på scenen:-) Lillesnuppa fikk også høre Celine (med "Bæstevenna"), og Malin (også hun fra Grand Prix Junior). Hun kosa seg fælt:-)
Ulike aktiviteter var der også - her prøver hun stylter...

Og balansering på line....

Min eldste datter (til venstre) var også til stede en del av festivalen. Hun var ikke så begeistret for artistene som sin lillesøster....

Ansiktsmaling må til - her blir hun pyntet med blomster på kinnet...

Og en liten stille stund i skyggen måtte også til:-)
En flott dag var tilende, og det var godt å komme hjem etterpå.

5 kommentarer:

Torunn sa...

Så bra med sånne tiltak! Ser ut som veslejenta di koste seg og. Ha ein fin søndag.

Emilie sa...

Jeg var også der! En helt fantastisk dag, og jeg tror det var rundt 12 000 folk der mens Alexander Rybak spilte ihvertfall :D

MayM sa...

Så flott tiltak, meget viktig også.Alexander var her oppe også i helga. Det hadde vært masse folk.

Tovepia sa...

Tenker dagen var flott for din yngste;) Og er været på plass, er slike happenings helt super! Ha en flott kveld!

Pinnepenn sa...

Ser ut som dere har kost dere. Fine bilder. :)