18.07.2009

Sokkepar nr 17 og 18 + Pilespids


Hjemme igjen en liten snartur - vet ennå ikke hvor vi drar om noen dager. Vi har nå vært ei uke i Danmark sammen med lille- og storesnuppa, og hatt flott vær og herlige dager.


Jeg har strikket ferdig et par sokker som heter Brigid. Disse er ganske lik vanlige raggsokker, men har flettemønster framme på leggen og litt oppå foten. Mine er strikket i Mor Aase raggegarn, og passet akkurat i forhold til mønsteret, og akkurat til min fot. Garnet er ganske hårdt å strikke med, men sokkene blir myke når de blir vasket.


I løpet av uken strikket jeg også Slippin Stripin Socks - et mønster som var kjempelett og som jeg garantert kommer til å strikke igjen. Jeg har strikket dem i Opal, mitt første sokkepar i dette garnet, men ikke mitt siste:-)

Og så har lillesnuppa fått seg en ny Pilespids. Denne er strikket i blå/brun/offwhite Mandarin Petit, og offwhite Mor Aase bomullsgarn. Hun er som vanlig veldig glad for alt jeg lager, og måtte ha den på med en gang:-)

9 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Hei,fine sokker som vanlig:)og fin kjole til lillesnuppa:)ønsker deg ein fortsatt fin sommer:)

Anonym sa...

Hei.Fine sokker og pilespids du har strikket.Fine farger.Kjekt att lillesnuppa de likte det du har strikket til henne.Ha en riktig fin Sommerdag vidre.Bodil

Tino sa...

Så flott pilespids, og sokker også.
Gøy når hun vil bruke det du lager, mine barn er så store at det er for det meste raggsokker de vil bruke av hjemmelaget.

Ha en fin ferie videre, vi får håpe det kommer mer finvær :)

Pillen sa...

Gosh! Slippin`striping sokkene er bare überlekre! På ravelry syns jeg de så stygge ut men garnvalget her var bare midt i blinken! (løper å legger i køen min)

Blir så inspirert av bloggen din så det er godt du er tilbake ;)

hisae sa...

Flotte sokker og nydelig pilespids du har strikket. Synes Lillesnuppa de er heldig, bra hun liker det

Tovepia sa...

Hei på deg! Da er vi "gamle" alene i hytta og jeg kan blogge litt igjen;) Takk for flott limerick!! Artig med slike:O)
Her går det unna med sokker, og de blir jo så fine! Jeg er imponert over alle variantene du strikker! Og veslejenta var skikkelig nydelig og fin i kjolen! Jeg må prøve å strikke en slik selv. Nydelig burdagsbarn noen innlegg under;) Ha en flott søndag og fortsatt god ferie! Klem fra meg

Marit Johanne sa...

Så fin kjolen ble med de stripene med flerfarget garn. Koselig når det man lager blir godt tatt i mot :)
Og sokkene som alltid fine!

Marit Johanne sa...

Glemte å si fortsatt god sommer og ferie!

LivM sa...

Så flott den ble og smart at du strikket den så sid! Ha en fortsatt flott sommer.