16.09.2009

Skogstur og Ulmus-umulius!

I dag tok jeg en liten tur i skogen i nærområdet her.
Innimellom, når jeg savner fjell og fjære som verst, tar jeg en tur her. Og det hjelper på, for sannelig er det flott i skogen også.
Turen i dag ble ikke så lang, men nok til at jeg var fornøyd etterpå:-)
(OBS! Bildene i dag er tatt med mobilkamera, så kvaliteten er så som så)
Snublerøtter kaller jeg dette....
Jeg gikk blåløypa, og det er godt merket. Her er det ikke mulig å gå seg vill...
Eller, jo... det er da merkelig at folk ikke kan la skiltene være i fred...
Så litt Ulmus igjen - eller umulius, som jeg kalte dette i går kveld.
Oppdaget via en annen medstrikker på Hobbyboden at jeg hadde strikket helt feil...
Men gikk på med full hals igjen i natt:-P
Rakk opp alt jeg hadde strikket, og startet på nytt...
Og voila... nå er min Ulmus et helt annet sjal!
:-)
Byttet til pinner nr 4 og det var faktisk mer passe til Wollmeisen når det strikkes sjal.

14 kommentarer:

LivM sa...

å fint at du tok det opp. Jeg så det på bildet du la ut, men vegret meg for å si noe. Feigt!!! Når blir det jo supert! Lykke til!

Tovepia sa...

Ja, oprekking må av og til gjøres; irrriterende, men enda mer irriterende hvis man ikke gjør det;)
Det blir nydelig! Har vært og kjøpt garn til en genser som min datter har ønsket seg, så den blir påbegynt ikveld..gleder meg;)
God dag videre og klem fra meg;)

dorthe sa...

Det så jeg ikke sist jeg var inne hos deg, men nå hvor du sier det så ser jeg det.. jeg har skikkelige problemer første gang jeg strikket det, men når man først kommer inn i det, er det lett.
Deilig med en skogstur tenker jeg:) Ha en riktig fin kveld:)

MayM sa...

Så flott det blir nå. La faktisk ikke merke til det første gangen, men nå ser jeg det helt tydelig. Skogstur i dette flotte været er bare helt nydelig.

Tino sa...

Kjedelig å rekke opp, men mer gøy å få det riktig.
Jeg synes det var flotte bilder, du må ha bra kamera på mobilen.
Ha en fin kveld videre, klem :)

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for bursdagshilsningen.Virkelig nydelig bilder.Du må ikke ji opp fordi om du må rekke opp.Fikk garn i posten i dag fra husker ikke igjen va det heter...Chili Gredefin..Dyreste garne som jeg noen ganger har kjøpt.Hvet ikke va jeg skal bruke det til.Er litt tynt men veldig fine farger.Ha en riktig fin Høstkveld.Klem fra Bodil

Maibritt sa...

Uff å rekke opp er skikkelig surt, men nå blir det sikkert knallfint når det blir ferdg:-)
Flotte mobilbilder av skog og røtter. Enig med du, at folk ikke kan la noe være i fred lengre, det er mangel på respekt for annen manns eiendom.

Brit sa...

Ser at fargene bel helt etter min smak:) Irriterende å rekke opp, men like irriterende å gremme seg over feil som en lar bli i ettertid, så det å rekke opp er bare et must:)
Takker for oppmuntrende heiarop, godt å få det på veien videre ned mot nye kgmål:)

Monicas sa...

heia du gode venn i sør..ka koselig at du ha tenkt på mæ da- å æ ble så overaska at så mange hadde kommentert innlegget fra i går...varmer.....alt du gjør e så pent....kainn æ meld om...ha en vakker dag...

Greta sa...

Rekke opp er noe av det kjedligste eg veit. Men det må til, ellers så kan ein jo like godt la vere å strikke plagget ferdig.
så bra at du gikk på med krum hals. Gleder emg til å sjå det ferdig. Har ikkje greie på kossen det skal sjå ut, så eg hadde sikkert ikkje sett feilen alikevel

Pinnepenn sa...

Så fine farger, dette blir bra!

Tovepia sa...

Hei i natta;)
Bare for å si noe om heklegarnet. Litt forskjellig, noe vet jeg ikke hva er, men de beige i Muskat. Oppskrifta blir til underveis, men fm og stødig bomullsgarn gjør at de står av seg selv.
Nattaklem;)

Nunne sa...

Du har et godt mobilkamera.
Turen din skulle jeg gjerne vært med på. Liker sånne stier inni skogen, der man slipper å lete etter veien. Men samtidlig syns jeg ofte dte kan bli for mange mennesker på sånne steder.. Var med Tove oppe på Keiservarden sist jeg var i Bodø, men fy og fy såååå mye folk. Liker best å gå i fjellet eller skogen aleina....eller, jeg mener toeina...
Du må tro dte var hustrig når snøen lå hvit i fjellet her om mårran.. Denne tida er ikke MIN tid.. tenker hele tida på VÅREN...at den er like rundt januarn.. :)
Også en måte å holde motet oppe på..
God helg til deg i sør.

Galskap sa...

Så herlig den skogsturen så ut. Vi skal på sopptur i skogen idag, vi. Med hele gjengen. Ungene trenger å komme seg ut i naturen litt, syns jeg. :)

Ulmussjalet blir nydelig. Hvor finner man oppskrift på det?