12.10.2009

Forlater Bodø

Og takker pent for meg:-) Har hatt et trivelig opphold, til tross for at jeg måtte besøke mamma på sykehuset og ikke hjemme. Håper vi sees på Støtt neste gang:-)

9 kommentarer:

Greta sa...

Hei. Har kost meg og lest om oppholet ditt i nord. Sjølv om mammaen din er på sjukehuset att, så ser det ut som du har hatt ein bra tur.
du skriv så godt og det er kjekt å lese.
Dei brøda såg veldig gode ut. Skal bake snart ein dag eg og.

det er kjekt å vere på tur og godt å kome heim.
Ha ei fin ny uke

Tovepia sa...

Da ønsker jeg deg god tur hjem! Drar til Uthaug idag med hurtigbåt, men været er stille og pent;)
Ha en god dag og ei god uke videre, klemmings;)

Y`s design sa...

Ønsker deg en riktig fin tur hjem igjen..håper det er bedre flyforhold en turen nordover.

hobbyvenn sa...

God tur hjemover. Så tøff bror du har som strikker sitt eget sjal. Stilig. Brødene du har laget seg kjempegode ut. Ble nok veldig stas for din bror å komme hjem fra jobb da ja.

Anonym sa...

Hei.Ha en riktig fin tur hjem håper att det ikke blir for mye turbulens på flye hjem.Du har sikkert komme hjem nå som jeg skriver.Hær på Nordvestlandet er det bare møkkavær i dag med haggelbyger....Men er meldt bedre...Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil...

Elin sa...

Det blir vel godt å komme hjem igjen nå:-) Håper dere fikk kost dere litt selv om det ikke er hyggelig å ha sine nærmeste på sykehus. Så flink broren din er til å strikke!Ha en flott uke!

kaspara sa...

regna med turen gikk fint! va koselig som vanlig å ha deg i bodø! når vi sees igjen, ska du se mine kunnskapa med pinnan ha blitt bedre;)

VIgleik sa...

Va da en fin tur? E har begynt å blogg igjen og har lagt ut nye bilda der på bloggen;)

Monicas sa...

så koselig du har hatt det her nord...tross at mamman din måtte innlegges igjen. Ja, kom hjem i går fra mange grader varme og til snø og minusgrader...grøss...men men ,....har ingen tro på at snøen blir liggende...så lenge...tenk korr lang vinten bli da....sukk