29.11.2009

Adventgleder:-) - og mye jobb

Jeg merker at jula nærmer seg - det har blitt litt travlere dager nå.
Mange tradisjoner skal følges opp, deriblandt adventskalendergaver...

Her har jeg pakket tilsammen 60 pakker.
24 til hver av jentene, samt 12 til min samboer.
Vi pleier å dele på en kalender, der vi har pakker til hverandre annenhver dag:-)
Her ligger de 12 jeg har pakket til motorsykkelmannen.
Litt av hvert - stort og smått:-)

Ellers går dagene med til jobb og forberedelser.
Lite strikking blir det for tiden, og jeg kjenner at jeg ikke helt er fornøyd med dette...
Samtidig er det koselig med jul - skulle bare ønsket meg mer tid:-)
Jeg har mye jobb nå fram til over julehelga, så slik som dette blir det nok framover...

Akkurat nå har jeg kommet hjem fra nattevakt, og har totalt 3 på rad denne helga.
Så når disse 3 vaktene er over, skal jeg komme på bloggbesøk til alle mine trofaste venner her på nettet. Det gleder jeg meg til!

Og i ettermiddag når jeg står opp igjen, skal jeg finne fram adventsstaker og duker, og pynte til denne førjulstiden som for alvor begynner nå.
Det blir kakao og pepperkaker i ettermiddag når det første lyset tennes - det er fast tradisjon som jentene ikke vil slippe tak i:-)

Nå skal jeg finne senga mi, og sove ut litt!
Ønsker alle en flott søndag, og ei fin adventstid:-)

12 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Koselig med adventskalender tradisjoner. Jeg har ingen hjemme lengre som jeg lager kalender til, men holdt jo på med det så mange år.Så når jeg er i butikker så tenker jeg automatisk: det kunne være fint til adventskalendergave!
Jeg og mannen min har det enkle alternativet, hver vår sjokoladekalender fra Nille :) Ha en god søndag og lykke til med all jobbinga pluss juleforberedelser. Gleder meg til Mysentur!

Tovepia sa...

Så trivelig at du er her igjen;) Høres ut som en ekstra travel tid du har framover.
Husk og kos deg innimellom, og det høres skikkelig koselig ut med julekalenderen;)
Ha en god dag og klem fra meg;)

Aileen`s strikkekrok sa...

Oi litt av ein jobb med alle kalender gavene:)ønsker deg ein fin adventstid,og så må du hugse på å slappe av litt innimellom også,klem:)

Guzzisue sa...

Always have a problem as to what to buy for my motorcycle man, usually ends up as something to wear on the bike, put on the bike or is bike shaped :-)

Anonym sa...

Hei.Forstår deg så gått att det blir travelt før jul når du er på jobb.Har det travelt om jeg er hjem å...Du lurte på mønster til jakka mi Det er fra Dråps den er rød der.Det skjerfe som jeg strikka meg i MALABRIGO SOKKEGARN VIRKEKIG DEILIG OG MYKT TIL SKJERF.ANBEFALES VIRKELIG.Ønsker dere lykke til med å pakke inn å henge opp alle gavene Det var ikke det kjekeste jeg gjore før 48 gaver mye arbeid.Så ble det åftes godt, viskelær og blyanter osv..Men veldig koselig da og tia fram til jul jikk jo fort.Ønsker deg og dine en riktig fin førjul Søndag.Klem fra Bodil..

wims sa...

Så herlig tradisjon dere har med kalendere i huset. Det er bare å ta av seg hatten for alle du har pakket inn. Skjønner godt du syns det blir litt mye jobbing for tiden og lite strikking, men bare tenk på alle pengene du kan kjøpe garn for etterpå;-)

mayeliz sa...

Koselig med kalendergaver :-)
Selv har jeg ingen boende hjemme nå, og nyter egentlig det og :-o
1.søndag i advent pleier vi ha ribbe til middag - så nå sprer ribbelukten seg sammen med den gode lukten av julerent hus :-) Snart kommer barn og barnebarn, og etter middag skal vi ned å se når julegrana tennes her i bydelen... Ei fin tid dette :-)))

hobbyvenn sa...

Så koselig med adventskalender til alle hos dere også. Det har vi også, men pakke til alle hver dag. Litt lurt å dele på det til de voksne... Lykke til med all jobbingen, det høres travelt ut. (Men litt bonus av den jobbingen må jo være lov å bruke på garn etterpå??hehe) Ønsker deg en flott adventstid.

Rigmor sa...

Ser at du har en del å gjøre du også :) Ønsker deg ei fin uke !

Elisabeth sa...

Ser vi holder på med det samme for tiden. Lite strikking, men mye pakking :) Jeg har nå pakket inn 72 gaver, og det er bare til ungene. Har også en mann som får pakker enkelte dager....

Brit sa...

Jeg gleder meg til alle adventsgledene som strømmer på:) Har 6 barn å pakke inn til, det tar tid men koser meg med det:)
Også gleder jeg meg veldig til min egen som jeg har fått fra hobbybodenvennen min:)
Øsnker deg mange glade desember dager!!

Jorunn's hobby sa...

Adventskalender ja... Jeg ble ferdig med å pakke inn alle pakkene i går.
Syntes det blir vanskeligere å finne på gaver nå som "damen" har blitt såpass stor (13 år)...