06.11.2009

Kjole, jakke og lue!


Endelig ferdig med kjolen til Ingrid!
Denne har tatt litt tid, skjørtet var utrolig kjedelig å strikke, men med hjelp fra UFO-alongen på Projo, så er den altså blitt ferdig:-)
Og den passer perfekt!
Ingrid selv har vært syk noen dager og var ikke helt i form til prøving i dag heller, men med litt overtalelse gikk det greit.
Hun likte den godt:-)
Jeg har strikket en ytterjakke til meg selv innimellom alle prosjekter ellers.
Denne heter Vine Lace Top Cardigan, og er strikket oppenfra og ned.
Enkel strikk, og tykt garn.
Jeg ville ha en billig, grei jakke, så jeg kjøpte Trysil Sportsgarn og Trysil Alfa og strikket med dobbel tråd på pinner nr. 7.
Da går det unna:-)
Jakken ble litt i største laget, men når jeg prøvde den nå, hadde jeg kun en tynn topp under. Og den skal jo brukes ute, så da har jeg mer under.
Tror det blir en god jakke å slenge på seg:-)

I natt fikk jeg plutselig et innfall at jeg ville strikke en Akaya-lue. Akaya er en av rolleinnehaverne i Linus i Svingen, som vi får stifte bekjentskap med i NRK's julekalender i år. Oppskriften til denne og til de andre luene finner du hos Liv-Toril!
Jeg hadde ikke akkurat de fargene som skulle til, men ble nå allikevel fornøyd.
Og har bestemt at jeg skal strikke enda en sånn lue, til ei jente som har bursdag i desember. Da får jeg prøve å skaffe ei farge til, sånn at det blir helt rett:-)

26 kommentarer:

LivM sa...

Det var litt av en oppdatering du hadde i dag! Nydelig kjole til veslefrøkna og jakka di ser da helt perfekt ut. Fin lue også. Ønsker deg en flott helg!

Beate sa...

Nydelig kjole! Jeg vet at det er mye jobb å strikke skjørtet. Godt å være ferdig tenker jeg. Flott jakke og lue har du også strikket. Ønsker deg en god helg!!

Hobbygåsa sa...

Oj så mye lekkert! Nydelig kjole til vesla, skjønner godt at hun er fornøyd ja. Og så flott jakke du har strikket deg, den blir god å ha i kulden som kommer nå. Og luen er flott den og, jeg vet ikke hvilke farger som skulle vært der, men jeg syntes den er flott nå jeg :-) Ha en fin helg!

Elin Osa Søreng sa...

Gratulerer med ferdige produkter! Og så flotte resultater!!! Kjolen blei aldelses nydelig på veslesnuppa! God bedring til henne, forresten. God helg, klem fra Elin

Wenche/chawo sa...

Kjolen til veslefrøkna var nydelig. Og jakken du har strikket var flott,den blir nok varm og god å ha nå .Syntes lua var herlig i fargene du har brukt.Ha en flott helg.

Elisabeth sa...

Kjempefin kjole til Ingrid! Litt kjedelig å strikke slike i tynt garn, men de blir jo så lekre! Fin Akayalue også, det blir en fornøyd mottager tenker jeg... God helg!

mayeliz sa...

:-) Så flott den jakka di var. Og kjole var suprerflott :-)
Skal si du har fart på pinnene dine :-))
Ha ei superhelg

Tovepia sa...

Kjolen var nydelig!!
Og jakka så råtøff ut!! du kan jo til og med ha belte på den hvis du synes den er stor; jeg syntes den så super ut!
Ha ei god helg, her er formen laber..
Klem fgra meg;)

hobbyvenn sa...

Noe så nydelig! Du verden for en flott kjole du har strikket. Og med tanke på de tynne pinnene så er det enda mer imponerende... Flott jakke du har strikket til deg selv også, og søt lue. Veldig flink du, med andre ord. God helg!

Rigmor sa...

Se der ja, både kjole og jakke ferdig. Flotte begge to, samt en søt liten modell. Du er jo superrask med pinnene. Ha ei fin helg!

Ati. sa...

Josh, du har vært kjempeflink til å strikke så mye ferdig! Og alt i alt veldig glad at så mye er gjort, tror jeg :)

MayM sa...

Så flott kjelen ble. Virkelig lekker .Det kan være nyttig med ufo alonger :) Nydelig jakke og flott lue også.

Anonym sa...

Hei.Jeg er helt måløs.Så du bestemte deg i natt så strikka du ei lue...Raser kjempe flink.Nydelige srikkeplagg du har strikket kjempe fine.Så nydelig og søt Ingrid.Kos deg med henne di blir så fort stor..Ønsker henne go bedring.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

Elin sa...

Kjempeflott jakke og nydelig kjole til minstejenta:-) Så mye du har fått ferdig! Her i huset er det influensaen som rår, så jeg får ikke så mye tid til å blogge. Minstemann har hatt høy feber i 8 dager nå, så det begynner å røyne på. Ha en flott helg!

Marit Johanne sa...

Så mye fint du har ferdig! Ingrid var nydelig med ny fin kjole. Håper hun snart er i full fart og form igjen. Og jakka di så deilig og varm ut. Det er vel slike luer vi får se framover mot jul iår, da!Ha en riktig god helg!

Strikkelitol sa...

Du er suveren til å strikke. Kjempe fin kjole og en flott jakke/kåpe!

Pinnepenn sa...

Så mye du produserer, også så fint som det blir!

Greta sa...

Heisann. For ein produksjon det har vore på deg da.
Kjolen til Ingrid var kjempefin. Synd at du syns den var kjedelig å strikke. Ellers kunne eg godt tenkt meg å "stjel" mønstret. Men nå skal eg ikkje skaffe emg meir arbeid nei.
Fikk foresten eit nytt strikkeoppdrag på Loppemarkede i dag. :=).

Den jakka di såg veldig god ut. Over nyttår skale g hamstre meg litt meri div garn eg og.
Lue såg god ut. Sskal strikke eit par luer før jul, spørs om eg ikkje må innom den bloggen og stjele mønstret der.

Både du og vesla hadde heilt garnatert funne mykje nyttig å kjøpe på loppisen våres i helga. Der er så fult at vi har problem med å gå mellom. Eg veit ikkje heilt kvar eg skal stå. har ansvar for bøkene og der er det så fult.

Dere får kaste dre på eit fly å komme.hihi
ha ei flott helg. Stor klem til både deg og vesla

Brit sa...

Når jeg leste overskriften tenkte jeg at ok, nå har Bitt@mi strikket et fint babysett, også kommer DE store produktene fra, Du er utrolig med de pinnene!
Kjolen var bare helt nydelig, heldig liten prinsesse hjemme hos deg:)

Muffin sa...

Du slette tid da så masse du har strikket! Pinnene må vel være rødglødende.... men så fint det ble! Flink du er!

Tino sa...

Så nydelig kjole, så fin den var på henne! Og flott jakke du har strikket, kunne tenke meg noe lignende selv.

God helg!

Elins Strikkeri sa...

Ja her var det mykje flott, super kjole til jenta di og jakken din var flott!! Den lua er fin, eg satt nett og såg på dei oppskriftene fra jul i svingen så det var litt artig, god helg:))

strikkedilla sa...

Kjolen var jo bare utrolig vakker. Hvor er mønsteret hentet fra? Flott jakke og lue og.

Anonym sa...

Wow..du får ting unna på pinnene, å ikke småe prosjekter er det heller!
Ja jeg jobber som nattevakt på et sykehjem. Jobbet siden 2002, så begynner å kjenne at det er på tide med beiteskifte ;)
Go helg!

wims sa...

ja, det får'n si. Her var det masse snadder ferdig. Den jakka så knall god ut nå til vinteren. Og kjolen til snuppa ble knalltøff:-)
Skjønner ikke hvordan du rekker disse sjalene innimellom jeg da hehe

Matja sa...

Her var det mye fint.Kjolen er bare helt nydelig.Flott jakke og lue også.Ha en kjempefin uke:)