28.01.2010

Den store UFO-jakten :-)

I dag har jeg vært på UFO-jakt:-) Men først; her er genseren helt ferdig. Sammen med begynnelsen på en ullbukse i samme farger:-) Ullbuksen skal også bli til mitt tantebarn Marcus, men også den blir nok ikke gitt bort før til høsten.
Det begynte med denne strikkekisten min... det er faktisk ganske lenge siden jeg hadde hatt en opprydding i den, og tiden var inne...
Oppå lokket ligger alltid de strikketøyene som jeg for tiden veksler mellom...
Og inni kisten ligger det strikketøy og garnnøster som tilhører ganske mange UFO'er (UFO = uferdige objekter).
Her er det meste kommet opp, og sorteringen har begynt.
Det var flere enn jeg trodde, og et par av dem hadde jeg faktisk glemt av... Bildene som følger under er av UFO'er som jeg fra i dag av skal ta tak i, og gjøre ferdig:-)

Det hører med til historien at hele tre prosjekter ble rekt opp - de fleste pga manglende interesser for å gjøre de ferdig kombinert med at de faktisk ikke ble som jeg hadde tenkt.

Tre andre prosjekter ble lagt tilbake i kisten uforandret, i vent på at jeg skal ta en avgjørelse på om de skal rekkes opp, eller gjøres ferdig. De har jeg ikke tatt bilde av...
Dette er sjalet Springtime Bandit, som jeg strikker i Lerke. Her har jeg kun en repetisjon av mønsteret i midten igjen, samt avsluttende mønsterkant. Alt i alt ca 40 omganger - og overkommelig. Denne startet jeg i begynnelsen av januar, og har ikke rukket å ble noen gammel UFO ennå.

Dette sjalet er et bidrag til 10 Shawls for 2010 på Ravelry.
Heller ikke denne er så veldig gammel, startet i begynnelsen av januar, denne også.
Dette er også et sjal, og mønsteret er Aestlight Shawl. Jeg strikker dette i Wollmeise Twin, farge Fuchsia.

Også et bidrag til 10 Shawls for 2010.
Dette sjalet derimot er litt eldre. Dette startet jeg i november i fjor (tror jeg) og heter Akimbo. Et nydelig sjal av Stephen West. Jeg er ferdig med rillestrikkdelen og har startet på kantmønsteret. Ca 30 omg igjen, tror jeg. Jeg strikker også dette i Wollmeise Twin, og fargene er La digitessa og Jeton.
Og så var det denne ja... Den er enda litt eldre. Det en genser som jeg har tiltenkt en av sønnene mine, og mønsteret er Cobblestone. Har ikke kommet så langt til tross for at jeg startet i november??? men det er fordi sjalinteressen tok litt overhånd. Denne strikker jeg i Lerke.

Nå er imidlertid tiden kommet for å sette i gang med denne for fullt, og dette blir TV-strikken min framover. Klarer nemlig ikke strikke mønster og se på TV samtidig ennå... :-)
Og så var det selvfølgelig kalendersjalet mitt som jeg var veldig ivrig på før jul. Jeg har igjen 3 dager, og satser alt nå på å få det ferdig:-)
Disse er også litt gamle... tror jeg startet på disse i oktober en gang... eller var det november det også?
Samme det, nå skal også disse til pers.
Det er knestrømper til meg selv som jeg strikker, og garnet er Sterk. Har bare foten igjen på den siste, så dette må jo være overkommelig. Også flott til TV-strikk:-)

Disse sokkene er bidrag i 52 Pair Plunge på Ravelry, og jeg tror det er par nr. 45. Dvs at jeg kun har 7 par igjen når disse er ferdig:-)
Åja.... hadde nesten glemt denne - det er ingen gammel UFO. Dette er egentlig bidraget mitt i Hobbybok-alongen på Projo, men bidro heller med Ingrid-genseren.

Nå skal jeg bidra med denne tunikaen i februar i stedet. Dette er altså litt forskjellig garn som hekles til en tunika til Ingrid. Tror jeg har vist fram bilde av prosjekte før denne måneden.
I denne permen har jeg samlet premien til meg selv når jeg er ferdig med noen (eller alle) UFO'ene. Her er nye ønskeprosjekter samlet, og ganske mange av dem også. I denne mappen skal jeg lete etter et OL-prosjekt når den tid kommer. Jeg er nemlig med på OL-along på Projo, og det består i å starte og gjøre ferdig et prosjekt under vinter-OL som kommer i februar.

Men før den tid altså; jeg skal kun konsentrere meg om UFO'ene, og gjøre flest mulig ferdige før da:-)
Og til slutt; denne rosa skyen befant seg over Moss i går:-) Og jeg måtte selvfølgelig forevige den der den kom så fint seilende.

Hva jeg gjorde i Moss? Jo, det skal jeg fortelle dere...

Jeg hadde en kjempehyggelig dag sammen med Rigmor. Vi skravlet, spiste, drakk kaffe, strikket og ikke minst trålet mange garnbutikker:-) Om jeg kjøpte noe?????
Det vil jeg ikke fortelle...hihi:-)

Joda, et par nøster fulgte med hjem. Og det var Rauma Finull, farge mellomblå... Lurer dere på hva jeg skal med Finull?
Det forteller jeg i alle fall ikke... Ikke før det blir mye, mye mer vår i bakkene - ja, faktisk nesten sommer:-D

33 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Hehehehe:):)eg veit det eg,men sier ikkje noko veit du:)ha ein fortsatt fin dag med ufoene dine:)

Wenche/chawo sa...

Den ferdige genseren ble nydelig.Lykke til med ufoene også.

Emme sa...

Mange prosjekter på gang og alle ser ut til å bli flotte når de blir ferdig.
Rart hvordan disse UFOene alltid dukker opp el rettere sagt gjemmer seg et sted :)

Monicas sa...

heluen....ja det må æ si...ufoer har du da nok av, men med ditt tempo på pinnene, går det vel ikke lang tid før dem er ferdige....sjalene dine er råfine....ha en super aften..her er det asking av soverom, brødbakst og avkobling med hekling

smarie sa...

Mange flotte UFO`er. Gleder meg til å se de ferdig. Den ferdige genseren var kjempefin. Tør ikke å åpne "kistene" mine med UFO`er...hihihi. Vet at det ligger noe som er veldig gammelt der. Ha en flott torsdagskveld.

hobbyvenn sa...

Wow så masse flott du hadde i strikkekisten din. Her har du masse arbeid å kose deg med... Lykke til. Jeg tror ikke jeg har så mange ufoer, men jeg mangler mange sett med strikkepinner. Merkelig det der, men det er vel en fare for at de befinner seg på diverse strikketøy. Noen som nevnte ufoer??

Anonym sa...

Hei.Du har noen ufoer du og ser jeg.Mye fint.Skal bli kjekt å se ferdig.Mandag hadde jeg bare en ufo.Men i dag er det blitt tre ufoer...Så koselig å møtes på shoping og gå på Kafe.Koselig.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil....

MayM's hobbyblog sa...

Her kommer det til å bli mye flott når du har fått ferdig dine ufoer.

Linda sa...

Så fin den gensaren var. Friske fargar. Ufoar det trur eg dei fleste har, meir eller mindre.....eg har i allefall fleire:)

Muffin sa...

Åh. Så herlig å se at det ikke bare er meg som har ufohaug. For en lettelse! Må innrømme at det lures en og annen ufo i søpla til tider.

Ati. sa...

Lykke til med ufo-er ;) Sjalene blir nydelig altsa!

Guzzisue sa...

So brave to reveal your UFOs :-) by the way, I read your blog via a translator which can be quite amusing at times especially today when it translated your ufos as being kept on a coffin! Unfortunately my Norwiegan is restricted to a few words picked up on our travels which have nothing to do with knitting!

Rigmor sa...

Takk for hyggelig hobbydag!Imponert, er genseren fedig allerede. Synes dragene kom bedre frem nå. Ser at du har nok å pusle med fremover, men du er jo rask med pinnene, så det tar vel ikke så lang tid før du ikke har noen UFO'er. Lurer på hvor du finner oppskrift på lange sokker ? Det skal vel økes underveis eller ? Ønsker deg ei fin helg.

Hannesol sa...

Lykke til med ufoene! Du inspirerer så imorgon er jeg (forhåpentligvis) igang med min også. God helg!

Tovepia sa...

Du har sannelig spennende ufoer!! jeg vet snart ikke forskjell på ufoer og prosjekter på gang;)
Her blir det flotte produkter til slutt, så stå på!
Ha en kjempefin lørdag, den siste i januar;) Klem fra meg;)

Anonym sa...

Hei!
Koselig blogg du har!
UFOèr er noe HÆRK!
Har tatt tak i en vest nå som jeg har hatt liggende siden september-09...sånn ca halvvferdig.Hadde jo så lyst på den vesten,så skjønner ikke hvorfor jeg stoppet.
Skal kikke nedover i bloggen din,du har så mye fint du strikker.
Ha ei God helg!

Elins Strikkeri sa...

Åååå så masse fint du har under arbeid!! Genseren blei kjempefin, den vert nok mottatt med glede! Ha ei riktig flott helg:))

Tino sa...

Her var det mange spennende prosjekter på gang!
Ønsker deg en god helg
Klem T

Elisabeth sa...

Himmel og hav du har nok å henge fingrene i altså :) Genseren ble forresten nydelig, herlige farger, og ullbuksen blir perfekt til... Ha en ordentlig koselig helg. Nå drar hele familien vår til Meløy Fritidsbad!

Greta sa...

Hei på deg kjære venn.
Nå slår du meg ned i støvlene med påbegynte prosjekter tror eg.
Eg har faktisk berre 5 stykker eg no. Det vil sei eg har noen prosjekter som er ferdig, men ikkje festet tråder på. det kommer snart.

Masse flott blir det her da. Hadde planer om ein slik cabelstone genser en gang eg og men har helt glemt det. Får sjå korleis din vert og så avgjere om eg vil prøve meg på ein.

skal foresten til Østlandet 2. uka etter påske. Skal bo i Tønsberg, men det er visst mulig å ta ferdge over fjorden ikkje så langt unna. hint, hint

hørtest ut som ein veldig trivelig dag i moss.

ha ei god helg vennen

Greta sa...

Hei på deg kjære venn.
Nå slår du meg ned i støvlene med påbegynte prosjekter tror eg.
Eg har faktisk berre 5 stykker eg no. Det vil sei eg har noen prosjekter som er ferdig, men ikkje festet tråder på. det kommer snart.

Masse flott blir det her da. Hadde planer om ein slik cabelstone genser en gang eg og men har helt glemt det. Får sjå korleis din vert og så avgjere om eg vil prøve meg på ein.

skal foresten til Østlandet 2. uka etter påske. Skal bo i Tønsberg, men det er visst mulig å ta ferdge over fjorden ikkje så langt unna. hint, hint

hørtest ut som ein veldig trivelig dag i moss.

ha ei god helg vennen

Strikkelitol sa...

Skal si du har mye fint på gang! Du får vel ferdig mye av det på rekord tid tenker jeg! Blir gøy å se ferdige ting!

Vibekes lille grønne sa...

Her var det masse fine påbegynte strikketing! Du har litt å sysle med og kommer ikke til å kjede deg med det første ser det ut som! Ønsker deg en god helg! :)

dorthe sa...

Du er utrolig flink til å få igang ufoerne dine..... der henger jeg nok litt etter:) Ønsker deg en riktig fin helg:)

Irene sa...

Genseren likte eg veldig godt.Fine farger.

Torunn sa...

Så mange flotte prosjekt!! Nydeleg gensar og lykke til med UFO'ane.

Marit Johanne sa...

Genseren ble flott! Heia, du får nok unna UFOene i en fei! og nå ble jeg kry, jeg fikk ferdig kalenderskjerfet før deg :)
Takk for inspirasjon - i kveld har jeg begynt på Little Colonnade. Fint å strikke på mens jeg ser på Grand Prix fra Sarpsborg. Ha en fin kveld og søndag.

Matja sa...

Her var det mange fine ting på gang.Genseren er bare helt nydelig.Håper du snart får ferdig buksen til.Det blir et kjempeflott sett.Har endel slike UFOer.Burde ta tak i de å få noe ferdig:)Her er de full snøstorm utenfor.Godt å sitte inne med strikketøyet da.Ha en fin dag:)

LivM sa...

Skal si du har mange flotte ting på pinnene. Genseren ble flott og jeg gleder meg til å se sjalene dine ferdig. Du er virkelig en racer!

Knutine sa...

så flink du er? jeg ser mye kreativitet i alle dine ufoer..

ha en fin dag Mvh Wenche

Tovepia sa...

Boka mi er på 322 sider og kostet ca 7-800 kr. Du kan prøve deg fram på sidene der, for du binder deg ikke til noe før til slutt. Ikke ta med kommentarene, for de tar plass. Du angir dato fra... og til..., så får du beskjed hvis det går inn i ei bok. Min søster tok med kommentarene og fikk bare med halve året...
Hørtes herlig ut med tur!!
Klemmings fra meg;)

Greta sa...

Hei igjen kjære søte deg.
Takk for skryt. Har aldri tenkt på at eg passa godt i rødt. Hm. bør vel tenke på det da :=9

klart vi får til å treffes da. Det kjem jo an på om du jobber da. Og vil vi møtes så får vi det til. enten eg tar ferga over eller du gjør det. Eg har ein teori at om ein vil ting nok, virkelig virkelig vil det så får ein det til. da ofrer ein andre ting .
Dermed skale g gjøre det eg kan for å treffe deg.
Tenker at dere går berserk i Tyskland ja.
:=) så fint at du tenker på meg da.:=)
Eg har funne ut at eg liker godt en liknenede farge som på strikka kjolen min.
Du er no berre søt da. Har veldig lyst til å gi deg ein ordentlig klem.
Lykke til med understellsbehandlingen. Sånt liker ikkje eg i det hele tatt.
Stor stor klem

Anonym sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Tar av meg hatten for alt du lager. Ville bare si at ditt kalender sjal ser helt herlig ut. Garnet ser helt blankt ut. Har ikke sett eller tatt på den type garn. Men vakkert var det.
Lykke til med alle ufo'ene dine. :)