08.01.2010

En kjapp en :-)


I dag kom Ingrid hjem fra skolen og fortalte at hun hadde frøset på halsen og på haka. Det er bitende kaldt ute, og noe frysing vil vi ikke ha noe av.
Dermed måtte jeg dykke i garnlageret mitt og finne noe å strikke hals av. Søkte på nettet etter oppskrift, og fant en her. Hadde noen nøster Drops Merino Extra Fine liggende, og vips - da klokka ble ni i kveld var halsen ferdig.
Men da var Ingrid sovnet, og fikk ikke prøvet den.

Men hun likte fargene hun så før hun la seg:-)
Jeg har også strikket på Herbivore i kveld (og kveldene før), og nå holder jeg på å felle av. Det er ca 400 masker som skal felles, og det tar sin tid. Nå har jeg pause, men måtte bare knipse et bilde av den ene siden av skjerfet/sjalet.

Tror det kommer til å bli et perfekt halsskjerf for en ung kjekk mann:-)
Og garnet er Wollmeise Twin, farge Feldmaüs.

20 kommentarer:

Monai sa...

Så fin hals du har strikket.Den blir nok deilig å ha på seg for Ingrid.

Muffin sa...

Nei det er slett ikke godt å fryse på haka og halsen. Den kjappe ble både fin og praktisk, håper den varmer der den skal! Her nord nærmer det seg plussgrader og vi puster lettet ut.

Elin Osa Søreng sa...

Så flott hals!! Lurte litt da du skreiv "en kjapp en", men dette var jo forklarende, hehe. Er den ok å ha på under jakka? Den var kjempefin, og hvis den er rask å strikke er det jo som en drøm for meg (er bittelitt utålmodig kan man vel si)
Kaldt hos dere også? -27 i skrivende stund her....
Nattaklem fra Elin

LivM sa...

Flott hals du har strikket til Ingrid. Er spent på sjalet også!

Marit Johanne sa...

Skal si du er rask på pinnene! Det trengs virkelig varme plagg nå. I dag våknet vi til -20! Jeg er sånn som egentlig føler at jeg må ha frisk luft og en tur ut hver dag, men tilog med jeg kvier meg for å gå ut nå om dagen. Brrr!!

Wenche/chawo sa...

Flott hals i herlige farger.Den varmer nok godt i halsen til Ingrid.

Anonym sa...

Hei.KJEMPE RASRER TIL Å STRIKK.Har ikke ord.Kjempe fin hals.Skal bli kjekt å se sjalet ferdig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott hals. Jeg har bestilling på et varmt skjerf fra min datter. Blir nok ferdig i dag det også.
Ønsker deg en god helg!

Greta sa...

Du er nå godheten sjølv da, vennen.
Takk for orda dine.
Nydelig hals til prinsessa di. Var ute å gjekk ein tur i dag og da var det godt å ha kjole og masse anna tilbehør, som leggvarmere to par pulsvanter og lue.
eg kan få min kjære til å ta kopi av kjolemønsteret og sende deg om du vil.? Den er fra boka Strikk en reise til indre ro.
Det vert nok flott jsalet ditt også.
ha ein fin fredagskveld vennen min

hobbyvenn sa...

Halsen er kjempesøt. Du er så kjapp med pinnene. Blir nok en varm og god jente nå...
Garnet jeg har brukt er ToppUll. Jeg var ikk fornøyd med resultatet, mye annet garn er bedre til toving enn dette... F.eks Østlandsgarn, Fritidsgarn...

MayM sa...

Halsen ble kjempefin. Skal dukke ned i restekassa mi og se om jeg finner garn til halser. Barnebarna som har kommet på beslk trenger i aller høyeste grad halser å ha på seg.

Hannesol sa...

Deilig hals i fine farger. Ja det trengs nå om dagen :) Skjønner godt du liker skjerfet ditt - det ser så fresht og deilig ut! God helg!

xxxl sa...

de var en fin hals.. så fargerik. Blir sikkert kjempe fint å ha på¨seg og holde varmen med dette.

E de sjal du held på å strikke eller ?

Elin sa...

Ja, det skal være sikkert at det trengs en hals i disse tider. Her har det også vært kjempekaldt, men nå ser det ut til å snu. Jeg har strikket en lignende til minstemann og den er i bruk hver dag. Ha en super helg!

Tino sa...

Så fin hals! Det trengs noe som varmer godt i denne kulden.

God helg :)

Monicas sa...

heisann....du, her e graderstokken fløtta sæ fra minus 24 i går og te pluss 1...har fri helg, og skal få ut jula...ha heia på joddski, og ete chillinøtter og drukket brus....usj, men godt va det da på en fredag...har lyst å strikke eller hekle ett teppe, men klarer ikke bestemme meg...skal til byen til uka å må innom husfliden eller smykkestein...å da får vi se om det ikke skjer nå.....halsen du har laget var råfin...flott fasong etter min smak..her skal da ingen fryse, og iallefall ikke ungan vårres....ha en vakkerfin helg unge kvinne..:)

Brit sa...

Strikkete halser er et must man må ta fram. Ikke brukt nesten siden jeg var barn, men nå er de kommet til ære og berømmelse igjen. Takker for linken til oppskrift. Kan hende jeg bruker den:)

Synnøve sa...

Den halsen ble kjempefin.
Måtte selv til med en slik kvikkis da ungen fryser på hake/hals. Tok dobbel drops merino jeg da og pinner 7. Gikk radig kjapt. Nå mangler bare storebror en maken.

dorthe sa...

Du verden så mye fint:) En slik hals kunne jeg bruke nå i disse 35 minus... Nydeligt sjal:)Ha en fin helg

Stubbetufsa sa...

Resolutt og kjapp! Det er du, det!
Datter klager en dag, mor handler med en gang, neste dag, datter har ingen ting å klage for!
Fin ble halsen også!
Klem til deg!