21.01.2010

Genseren er ferdig + en herlig nybil (som ikke er min)

En litt morgentrøtt Ingrid med nygenseren sin:-) Men hun hadde utedag på skolen, og var kjempeglad for å ha en god, kløfri ullegenser å ha på.
Denne er strikket i Drops Merino Ekstra Fine, samt noe Lerke. Merinoen er 100 % ull, men føles nesten som bomull, og "stikker" ikke i det hele tatt.
Ingrid var veldig fornøyd med genseren, og selv syntes jeg den ble kledelig. Mønsteret er hentet fra Sandnes sitt Duetthefte.

Dette er et bilde som jeg fikk fra ei venninne hjemmefra. Hun var ute og gikk tur, og som dere ser, er det snøfritt og nydelig vær:-)
Er det ikke vakkert?


Og så var det nybilen jeg vil viser fram:-) Hadde den bare vært min.... sukk...
Dette er en nesten splitter ny Volvo XC60 som broren min og hans samboer har kjøpt seg. For tiden er ingen av dem å treffe hjemme, de er kun ute og råner...hihi:-)

Og tror dere jeg er misunnelig?

Jepp... da har dere rett:-D

22 kommentarer:

Sommertid sa...

Heisann ! Skjønner godt at frøkna di er fornøyd. Den var nok ikke så morsom å strikke for ho mor, men den er sikkert deilig å bruke og det er jo det vesentlige her.
Ønsker deg en fin uke videre og go helg :)

Jorunn's hobby sa...

Genseren var virkelig fin den! Lekre farger.

Monicas sa...

halloys du unge dame....får du ikke være med bror å råne da...sukk...denne har æ å bærre sååå lyst på..gensern var råfin...enda en gang...skjønna ikke korr du henta tempo fra...æ slit med litt sjal, teppe og lesta om hverandre...å føle æ ikke klare å henge med...men men ....ha en flott dag...her e det fint, men savner snøøøøøøøøøøøøø

Tovepia sa...

Kjempefin genser til snuppa;)
Oi, en slik bil hadde vært noe; jeg kjører en 94-modell Golf med litt rustflekker....drømme, drømme;)
Snart er det helg, jeg har startet idag;)
Kos deg og klem fra meg;)

LivM sa...

Så flott genseren ble og så kledde hun den så godt. Jammen har du vært rask med pinnene. Ønsker du får en flott helg Bittami!

MayM sa...

Den genseren var virkelig flott. For noen herlige farger. Ikke noe rart at frøkna ble fornøyd med den.

STEINKJERRINGA sa...

Kjempefin genser til litjpia. Og jeg savner IKKE snøen, men nå kommer den visst.

hobbystua sa...

Hei på deg. Nydelig genseren ble,fargevalget var jo bare kledelig på din flotte datter.Flott bilde nord fra,og en knallfin bil din bror har kjøpt seg.
Ønsker deg en god helg Bittami og kos deg med dine:-))

hisae sa...

Genseren ble flott, Ingrid kledde den supert

Vigleik sa...

Kjempefin genser. Den kledde Ingrid godt. Nå er vi faktisk hjemme, det er IKKE sånn at vi er hele tifen ute å kjører nykjerra:)

God helg søssa;)

wims sa...

Herlig genser. Den er hun nok fornøyd i ja:-)

Jeg har brukt mye merino extra fine til luene. Det er et garn selv jeg kan ha rett inn på kroppen. Så håper andre syns det også :O)

Elins Strikkeri sa...

Superfin genser som kledde jenta godt!! God helg til deg:))

Rigmor sa...

Genseren er råfin. Fargene kledde Ingrid godt. Gleder meg til onsdag !!!!!

hobbyvenn sa...

Så fin genseren til Ingrid ble. Den kledde hun godt. Nydelig bilde du hadde fått også. Og en ûberkul bil din bror og samboer har kjøpt. Kan godt forstå at du er bittelitt misunnelig... Alt bra her. Fine resultater på bildene. God helg. Klem

dorthe sa...

Genseren ble kjempefin:)Ha en fin helg:)

Tino sa...

Så stilig genser!
Ønsker deg en fin helg.
Klem T :)

Anonym sa...

Hei.KJEMPE FIN GENSER.Kjempe fine farger.Kjempe fin til Ingrid.Nydelig bilde fra Nord.Må prøve å komme meg lenger Nord enn Namsos en gang.Kjempe nydelig dær.Ønsker deg en riktig fin helg.Masse klemmer fra Bodil..

Tovepia sa...

Hei på deg på en fredag;)
Aner ikke dette med tommer, men du måler bare pc'en utvendig, sammenslått. Har regnet ut maskeantallet på andre størrelser på pc'er også, så bare spør:D
Ei riktig god helg og håperaltstårbratilklem;)

Aileen sa...

Skjønner godt at du er misunnelig på broren din ja:)nydelig genser du har strikka også,skjønner godt at snuppa er fornøgd:)ellers ønsker eg deg og dine ei rektig god helg:)

Pinnepenn sa...

Så flott genser!

kaspara sa...

haha, riktig riktig! lekker bil, og de ekje mye å treff innendørs nei:P du får purr på , så de kjæm rånanes en tur sørover:)
fin genser ho har fått seg ho ingrid!:))
så flenk du e!

kjempeklem

Strikkelitol sa...

Fin gjenser! Den ble flott til henne :o)