25.10.2009

Ishbel, Knerten, sokker og 2 prinsesser:-)

Da er endelig mitt Ishbel-sjal (eller skjerf) ferdig!
Og, ble det ikke lekkert?
Jeg har strikket det i Wollmeise 100% merino superwash, og fargen heter Frosch.

Lillesnuppa ble veldig begeistert for dette... :-)
Og det skjønner jeg godt - hun forstår seg på sånt...
Vi har vært på kino i ettermiddag og sett Knerten!
En kjempekoselig film som både jeg og Ingrid anbefaler til alle, både voksne og barn:-)
Jeg prøvde meg på tå-opp-sokker i helga, føler at jeg liksom ikke har fått helt sving på disse ennå...
Men de ble greie nok - raggsokker som passer til ca 4 år (trodde de skulle bli større, men feilberegnet litt) Ikke så lett når de strikkes feil vei :-/

Par nr. 38 i 52ppIII
Opplegget på tåen ble jeg fornøyd med, gjorde de etter anvisning her.
Vi har hatt to prinsesser i huset i dag:-) Dette er barnebarnet til motorsykkelmannen - og var gjest hos oss noen timer mens mammaen var på jobb.
Og så denne prinsessen da!
Hun har sagt hun var ferdig med rosa og sånne prinsesseting, men av og til er det gøy også:-)

26 kommentarer:

wims sa...

Sjalet ble nydelig. Og godt det er flere der ute som vet å verdsette slike herligheter. God oppdragelse det:-)

Tanja sa...

Wow, for et lekkert sjal!! Det går unna hos deg med både sjal og sokker jo. Herlig farge på sjalet, og det passet jo utmerket til prinsessa di;) Fikk tak i en rød grab bag på torsdag (eller hva det het), ihvertfall fem forskjellig hesper med rødtoner. Skulle ikke ha, men det var tilgjengelig så lenge så jeg bare måtte.... Tåopp-sokker har jeg prøvd meg på også, og et er ganske morsomt:) Ellers så kunne jeg gjerne tenkt meg mønstret på sokkene til Motorsykkelmannen. De var kjempefine, og jeg har et par herresokkejulegaveplaner. Men må tenke litt på om de virkelig fortjener Wollmeise:D
Håper du og dine får ei fin uke:)
(ta-kjern@online.no)

Pinnepenn sa...

Så nydelige sjal og prinsesser. :) Gratulerer med tåopp sokker vel gjennomført. )

Elin sa...

Nyyyydelig sjal i en skjønn farge! Så flott ei jente du har med glimt i øyet;-) Nydelige prinsesser også. Sokkene til motorsykkelmannen ble virkelig fine og de kan jeg godt tenke meg mønsteret på når du får tid.. Du er jo en racer til å strikke sokker! Tå-opp har jeg ikke prøvd meg på enda. Ha en flott søndagskveld!

Tovepia sa...

Sannelig er det kongelig hos deg også med alle de flotte prinsessene;)
Jeg får besøk til helga av min prinsesse og det skal bli hyggelig;)
Kjempeflott sjal!! Ser veldig arbeidssomt ut..og sokkene...jeg sier ikke mer:D
ha ei fin uke og klem fra meg;)

Greta sa...

Hei vennen. Begynner nederst eg. to herlige prinsesser. Er jo nydelig den største prinsessa også ja. Så kan jo ho vere både prinsesse og stor og fonuftig og alt det andre som følger emd alderen :=).
Det sjalet/skjerfet var da berre nydelig. hm. Får sette det på lista over ting eg har lyst å strikke til emg sjølv når eg får tid.
Kjekt med små prinsesser på besøk.
Den Knerten filmen skal eg og sjå. Eg har ingen her eg kan gå å sjå den saman med, men skal kjøpe med dvd en når den kjem.
ha ei strålandes uke

Spurven sa...

Nydelig sjal og skjønne prinsesser! Eine sovepia e no mykje lik eine av mine da de va små:-)

Koselig innlegg her hos deg, idag også:-)

Klem, ønsker deg ei fin uke!

Stubbetufsa sa...

Du har jamen hatt en travel helg!
Likte godt det sjalet!

LivM sa...

Sjalet ditt ble lekkert, og fargen var jo knall! Ser at du holder på å få tak i teknikken med å strikke fra tåen og opp. Vær obs på rette og vridde masker. Lykke til !

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig sjal.Så flink og rask du er.En riktig flink strikkemamma til ei virkelig nydelig prinsesse.Labbene kjempe fine.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil...

Ati sa...

Sjalet ble kjempeflott og varm vil jeg tro. Sokker tå opp har jeg aldri proved, synes det er mer vanskelig en normal strikking.Flotte jenter har du :)

Beate sa...

Nydelig sjal du har strikket!!

Marit Johanne sa...

Enda et flott sjal ferdig! Lekker grønnfarge, og flott fotomodell! Godt at hun ennå kan leke seg litt :) To nydelige prinsesser!
Takk for hilsen på Projo, ja håper snart vi kan få til å treffes igjen. Vi har det med å være opptatt på hver våre tider. Ha en fin uke!

Elins Strikkeri sa...

Eit riktig nydelig sjal i frisk fin farge, har aldri strikka eit slikt stort sjal eg! Men kansje eg må prøve det ein gang,ha ei flott veke:))

Muffin sa...

Jeg trenger visst å låne en prinsesse, slik at jeg har noen å gå sammen med på Knerten. Nydelig sjal, lett å se at snuppa har veldig god smak.

Monicas sa...

heisann min gode venninne i sør...takk for besøk. var veldig koselig...du, det sjalet var råsøtt...vakker farge og mønster...kjem straks etter med mine prosjekt, som tar steikanes laaaaang tid....men det kommer seg...ha en flott kveld

Nutte sa...

Hei:) Det sjalet ditt blei superfint! Ser deilig ut å bruke også :) Knerten ser moro ut, har lyst til å se den engang ja..hehe. Må nesten få prøvd tå- opp sokker snart jeg å, må bare bli litt flinkere på normal sokkestrikking først. Ha en fin kveld videre!

Anonym sa...

Hei igjen.Har noe til deg på bloggen min.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil

hobbyvenn sa...

Så søte prinsesser du har. Selv om den ene er på lån, så er hun jo litt din likevel... Sjalet ditt er virkelig flott, og tå-opp sokkene har du tydeligvis fått taket på. Skjønner ikke hvordan du rekker over alt du lager. Strikker du i søvne eller? hehe

Sissel sa...

Hei! Fant bloggen din og syns den er kjempe fin. Så utrolig mye fint du lager:-) Jeg har sett deg inne på Projo, så håper det er greit at jeg legger deg til i følgerlisten min? Ha en fortsatt fin onsdag:-) Hilsen Sissel

hobbystua sa...

Hei:)Lekkert sjal og flotte sokker.Og skjønne små prinsesser.Du strikker mye flott:-))

Monicas sa...

arti du:) æ sett nederst på det øverste bildet...

Elisabeth sa...

Nydelig farge på sjalet Ishbel. Jeg er vanligvis ikke så glad i grønt, men akkurat en slik nyanse synes jeg er vakker! Fine prinsesser du viser fram også :) Takk for super sms på mandag, nå leter jeg bare etter kontrastfarge til Petit Poison slik at I-cordene mine blir som ønsket ....

Tino sa...

Så nydelig sjal! Du er flink og jobber jevnt og trutt hele tiden, synes du tryller frem nye ting stadig vekk.
Det var søte småprinsesser hos deg!
Ha en fin kommende helg, klem :)

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg sjal!! Trur eg må skaffe meg det mønsteret og det garnet. Kjempeflott!!

Nutte sa...

Hei igjen, og takk for koselig kommentar i bloggen min :) Jeg bruker et program kallt: "Photofiltre", er et gratisprogram som ikke kan måle seg med photoshop altså! Et tips er å bruke "lag"(layers), og ha et for bakgrunn og for alle typer tekst du skal ha med..ellers bruker jeg mye det redskapet som gir rette linjer, og fyller dem etterpå m malingsspann ;)

Håper det er til noe hjelp :)