25.04.2010

Snart ferdig med 52 Pair Plunge

Nå nærmer det seg virkelig slutten på 52 Pair Plunge for meg:-) Her er par nr. 49, og denne gangen er det Skeive sokker, mønsteret fra ToneM. Lettstrikkede sokker med god passform. Disse har jeg strikket i Novita 7 Veljestä, et sokkegarn som har 75 % ull og 25 % nylonforsterkning. Pinner nr. 3,5.
Disse babysokkene er også lettstrikkede og i følge bloggen der jeg fant oppskriften, er de også god i passform. Og skal også sitte godt på foten til babyen. Dette er keisersokker, og skal tas med nordover nå på fredag til min venninne som fikk en gutt for ei tid siden.
Par nr 50 i plungen.
Garnet er Senjagarn fra Gjestal, og pinner nr. 3.
Keiserteppet er også ferdig og tovet, og jeg er såååå fornøyd med det. Jeg teller på fingrene om jeg skal sy på de pyntestingene som skal være, og det blir nok til at jeg gjør det. Små enkle figurer på 4 av rutene i følge oppskriften som jeg henten fra Sandneshefte med toving som tema.
Til slutt et bilde av Ingrid - her med trusa på hodet... :-)
Hun drev og skulle kle på seg her en morgen, og var full av fanteri. Dermed havnet trusa på hodet i stedet for der den skulle være:-)

4 kommentarer:

Greta sa...

Hei kjære venn.
Da har du bare to par sokker att så er du i mål :)
Dei var så skjønn dei små babysokkene. Må prøve sånne en dag tror eg.
Dei grå såg praktiske og gode ut også.. Teppet var da berre kans.

Besøket mitt reiste i dag. Visst alt går som det skal(noe eg ikkje er sikker på før eg har dem her) henter eg mine barnebarn og mora hit på torsdag.
Se etter pakke i posten. Stor kelm fra meg

Greta sa...

Hei igjenn snuppa.
Du må ikkje stresse med det garn, eg har masse garn og får ikkje begynt på det før langt uti mai uansett. Det skal bli kjekt å få det og ta på da. Glad blir eg garnatert.

Eg og du skal også kose oss når vi ein gang i framtida.

Det blir kjekt å dra nordover å prøvebo i huset ditt :)
Blir sikkert heilt topp kan eg tenke meg. Spennde for Ingrid og hospitere på skulen også.
Viss eg ikkje skriv meir før du drar får du ha ei fantastisk uke, eller opphold. Husker ikkje kor elnge du skulle vere. Tror eg får ei flott uke mot slutten av uka eg og, men det skal du få høre meir om når du kjem ned att eller når ... er over.

Kjempeklem fra din venn i sogn

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker og teppe.Nydelig.Nydelige farger.Nydelig Ingrid.Hun må du virkelig være stolt åver.Ser ut som en riktig god pie.Ha en riktig fin uke videre.Masse klemmer fra Bodil.

Rigmor sa...

Tror du har turbo pinner :))) Babyteppet ble ordentlig lekkert, fint alt det andre du har laget også. Ingrid er en ordentlig skøyer med glimt i øyet :)