13.01.2009

MysteriesjalHer er begynnelsen på mitt mysteriesjal - en along som går på Hobbyforum. Strikket det først i et litt simplere garn, men så fikk jeg Kauni i går og måtte bare gå over til det:-D

Sjalet og mønsteret blir presentert litt etter litt på Hobbyforum, men jeg har nå funnet ut hvilket sjal vi strikker :-) :-) :-)

Mitt første sjal, og det blir nok ikke det siste!

7 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

He he, skjønner godt du begynte på nytt når du fikk Kauni i hus:-) Jeg har bestilt 3-4-5 av dem selv, så det blir nok noen Kauni sjal på meg og etterhvert. Pinne bruker du nå da??

Trulte sa...

Det er så nydelig den fargen som du har på ditt Kauni garn. (jeg har to stykk liggende i skapet og rope på meg, men jeg klarer å la de ligge litt til.)

Elisabeth sa...

Nydelig sjal og nydelig farge på Kauni-garnet!

LivM sa...

Lekkert garn og sjalet ser ut til å bli flott!Spennende!

Torunn sa...

Så flott det blir!! Eg er med på mysteriesjal på NSF, det er så spennande! Strikker med mitt første Kauni, så det er artig. Trur nok eg må kjøpe fleire, men då i fleirfarga. ;)

Frk. Chilli sa...

Hvilen Kauni er det du bruker?? Er det EI?? Gleder meg til å se sjalet ditt når det blir ferdig i det garnet. Jeg hadde visst bestilt 6 nøster!!! Får sikkert pinner å gå på etterhvert:-)

Pillen sa...

Syns du har kommet godt i sving med mysteriesjalet (som ikke lengre er noe mysterie for deg hihi)

Utrolig morsomt at du tok utfordringen!

(men det kjøres også på hobbykrok1.no og i bloggen min - måtte jo få hele norges hobbydamer hekta på sjal hehe)