12.01.2009

Garnglede


Jeg har fått garnpakke fra Strikk Innom, og innholdet var bare PERFEKT :-) Av Kauni-garnet skal det bli sjal, men hva jeg skal bruke det supermyke Hacho-garnet til, det har jeg ikke bestemt meg for ennå. Det er bare sååååå deilig og mykt:-D


Mine januarvotter er påbegynt, mønsteret heter Cherry Mittens, og det tar litt tid å strikke. Garnet jeg bruker er Tynn Alpakka, og det kjennes deilig ut:-) Blir nok mine votter, dette - og fargen er Petrol. Nydelig:-)


Og så har jeg hatt litt TV-strikking i helga også. Det er restegarnssokker som er kjekke å strikke når jeg er opptatt med andre ting:-) Må ha litt sånne prosjekter på gang også.

6 kommentarer:

Akvarella sa...

Hallo.
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.
Ser du har fått tilsendt så fint garn , er det fra Nyhetsklubben??
Jeg har meldt meg inn der, og håper jeg får noe som er fint.
Deilige restesokker du har strikket også, det er godt på kalde dager.

Torunn sa...

Så flott garn du har fått!! Vottane ser ut til å bli kjempeflotte og sokkane er nok kjempegode på kalde vinterdagar!! Ynskjer deg ei flott veke!

LivM sa...

Nydelig garn til sjal og kanskje til pannebånd. Du kan ta en titt på bloggen min,jeg har strikket flere av Hacho garnet, det er deilig å strikke av.
http://livs.hobbyblog.net/?p=609

Strikkelines sa...

Så koselig at du er innom hos meg:)..jeg er også innom hos deg, uten at jeg alltid legger igjen hilsen..bli flinkere til det kanskje....du er så flink å strikke....garnet du fikk så ut som det var fint ja....gleder meg til å se resultatet..mandagsklem

pillen sa...

Kikket så øynene ble store her. Det hancho garnet så bare superdeilig ut! (Og da tenker jeg sjal med en eneste gang) hihi.

Alltid kos å kikke i bloggen din :)

Tanja sa...

Hei, og takk for koselig kommentar i bloggen min! Nå koser jeg meg på bloggerunde, og her var det mye fint:) Herlig garn du har fått deg! Hacho er bare nydelig! Vottene dine blir kjempefine:) Tror jeg må sette de på lista mi også... Farlig med sånne bloggerunder, for lista blir bare lengre og lengre.. Men masse herlig inspirasjon da:) Takk for titten!