09.01.2009

Småting igjen


Her er litt nytt fra meg - som sagt, det produseres kun småting nå. Bortsett fra Mysteriesjal, som jeg må ha full konsentrasjon for å strikke på. Og det går dårlig overens med sykt barn..

Først, et par barnesokker i flerfarget Silja -de begynte jeg på i går under TV-titting:-) Så en lue som er inspirert fra en viss Thermishals. Denne halsen er blitt veldig populær, og jeg kikket på bilde av den, og bestemte meg for å strikke lue. Thermismønster kan kjøpes på Ravelry.com for den som ønsker det. Det ligger også et mønster på en sånn lue på nettet, og det kan sees her
Flott at folk legger ut mønster og deler med andre:-D

Har også strikket en Turn a Square-lue igjen. Liker disse luene som er enkle å strikke. Denne er strikket i melert sokkegarn, og blir nok mykere når jeg får vasket den og tilsatt mykningsmiddel.

Til sist er det et pannebånd som jeg fikk inspirasjon til etter å ha strikket Vine Lace Dishcloth. Syntes mønsteret også gjorde seg på pannebåndet. Dette er strikket i et sokkegarn som er kjøpt på Rusta i Sverige - men det er faktisk mykt og godt!

Jeg har også kjøpt boka "21 sokke-oppskrifter", og jeg fikk den i posten i dag:-) Dette var en flott oppskriftssamling på forskjellige sokker, og jeg blir nok å prøve mange av dem. Særlig likte jeg at det var forskjellige hæl-typer og forskjellige måte å felle for tå på:-) Du finner den på denne hjemmesiden

Senere i kveld skal jeg strikke på sjalet mitt:-) Om lillejenta sover i alle fall... Har uansett annet på pinnene som jeg kan ty til om hun er våken:-)

For de som titter innom... kan dere forsøke min nye skravleboks som jeg har lagt til i bloggen? Har såååå lyst å se om den virker:-)

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så mange fine ting du lager :) Jeg har også tenkt på Thermis-lue, men har en egen idè til hvordan jeg vil ha den :) Fortsettelse vil følge etter ferdigstillelse av andre prosjekter.....

Maret sa...

Hei-hei....
her har eg nok ikkje vert før. Mykje artig du har på bloggen din.

Ha ein fin kveld.

hobbystua sa...

Hei på deg.Pannebåndet er kjempefint.Ha en riktig så fin helg:))

Trulte sa...

Jeg har også sett denne halsen over alt, og har tenkt samme tanke som deg og andre om å gjøre den om til lue. Ser ut som den blir veldig fin den lua da. Jeg elsker å strikke luer, og andre småting, har nok litt lite tolmodighet med store ting noen ganger.

mimouna sa...

Fine ting, kjekt med raske småprosjekter.

Ønsker deg en god helg!

turvid sa...

Fine ting du har strikket.

Fortsatt god helg! :)

Marianne G sa...

Heisann. Stakk innom for å skryte av det flotte pannebåndet du har laget. Her var det mye annet flott å se på også :-)

Marit sa...

Hei! Takk for hilsenen på bloggen min. Jeg kommer fra helgelandskysten :)
Så mye fint du har laget. Syns Thermis-luen så spennende ut. Det er viktig å ha forskjellige prosjekter på gang.

Vibecke sa...

Flotte ting du lager! Moro å se.
Og de barnesokkene i flerfarget garn der, har jeg fått til tulla mi av hennes mommo! :) Akkurat like!