18.02.2009

Framgang genser 3


Da var vi hjemme fra fjellet, og nettet er upåklagelig her hjemme:-) Og framgang på genseren har det blitt - begge armer er ferdige, og er kommet et stykke opp på bærestykket. Prøver meg fram med fargesammensetningen, det er ikke noe fast repetisjon på mønsteret, så det er egentlig fritt fram. Er fornøyd så langt.-) Men når jeg ser på genseren mens den ligger her på sofaen, ser den liten ut... Den strikkes i str L, og jeg holder strikkefastheten, så den blir vel passe når jeg får sett den ordentlig... Gleder meg til å få tatt den på:-) Den kjennes myk og fin ut, håper bare at Drops Alpaca holder fasongen når den blir tatt i bruk.
Og så et nærbilde av det eneste dyret jeg så på fjellet... Vel, foruten hunder i band da:-) En flue hadde nok våknet for tidlig og krøp forvirret rundt i snøskavlen utenfor hytta... Ikke særlig fin akkurat, men det var litt morsomt å få prøvd makroen, da:-)

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Velkommen hjem! Nydelige farger i genseren din, og du har fått strikket en god del på fjellet,ser jeg:). Selv virrer jeg mellom et teppe av heklede mormor-ruter og et strikketøy (leggiser til den lille), og har samtidig lyst til å strikke noe til meg selv igjen. Så vi får se... Ha ei god natt, vi blogges:)

Elin Osa Søreng sa...

Heldige deg som har vært på fjellet! Og så langt du har kommet på genser`n nå! Den ser kjempefin ut, gleder meg til å se den ferdig :o) Bildet av flua var knallmorsomt!!!! Stakkars- litt tidlig for`n å "komme i gang" ... Snakkes, klemmer fra Elin

mayeliz sa...

Godt å komme hjem??
Genseren ser flott ut :-) Kjempelekre farger du har på den, blir gøy å se den ferdig :-)
ha en fin dag

Linda sa...

dæven du er rask, den er er jo nesten ferdig den genseren!! herlig frisk i fargene, jeg gleder meg til den er ferdig jeg!;)

og velkommen hjem fra vinterferie!

Beate sa...

Så flott genseren blir!!

Marit sa...

Genseren ser ut til å bli flott. Var sikkert deilig med hyttetur på fjellet, selv om vi har mye snø her også.