13.03.2009

Musikkutfordring

Jeg har fått en utfordring fra Snorkfrøken. Her skal jeg fortelle leserene noen hemmeligheter ang musikk og musikksmak:-) Du som blir utfordret av meg, skal så fortelle dine musikk-hemmeligheter, og utfordre 5 nye!


1.Tidenes Norske låt

2.Den beste fest låt

3. Din fineste rolige låt

4. 80 tall`s sang

5. Nevn en sang og hvorfor

Og her kommer mine svar:
1. "Nordlandsnetter" - sunget av Kirsti Sparboe:-)
2. "Rai-Rai" med DDE - den sangen får garantert opp stemningen i hvilken som helst fest som ikke er et finere cocktailparty ;-)
3. "Bridge over Troubled Water" med Simon and Garfunkle - tidløs rolig låt som er ubeskrivelig vakker.
4. "Sommerfuggel i Vinterland" av Halvdan Sivertsen
5. "Lina" med Tromsøgruppa Tobben & Ero, en gruppe som jeg hørte mye på i min barndom/ungdom - og som jeg fremdeles spiller mye.

Denne awarden/utfordringen vil jeg gi videre til:
Monica
Mayeliz
Strikke-Eos
Marit
Airin

5 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Jeg tar gjerne utfordringa! Men må bare ta en minirunde i tenkeboksen ;o) Ganske så dårlig til å huske titler, skjønner du.....

Elin Osa Søreng sa...

Da er det i boks! Lurer på en ting- jeg sliter med å få til @ i Bitt@mi når jeg skal lage link til deg. Jeg får bare opp "mail to" så fort jeg skriver det inn... Ka du gjør?

Strikkelines sa...

hihi...oppdrag utført...

Elin Osa Søreng sa...

Takk for hjelpa- da fikk jeg også det til :o)

Tovepia sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på kjolen;) Mønsteret er et jeg fant i Hjemmet nr 40/08, men har brukt Alfagarnet som sto i mønsteret, så jeg antar du finner det i et Sandneshefte. Er jo litt spent på hvordan plagget/garnet oppfører seg, vi får se. Ha en kjempegod dag!