13.03.2009

Ugleklut


Og så var marskluten også ferdig:-) Samme uglemotivet her, som i de andre alongene. Garnet jeg her har brukt kjøpte jeg i en velassortert garnbutikk her i Meløy. Ble så kjempe-imponert over utvalget her, de hadde alt som i hvert fall jeg kunne tenkt meg:-) Denne kluten ble strikket i Anchor Style Magicline på pinner 4,5. Fargen er vårlig og flott, synes jeg. Og mønsteret finner du her.

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, du må ha ugler i mosen;) Kjempefin klut, skal kikke på oppskrifta, takk for at du legger ut den. Artig med noe som tar kort tid og samtidig blir flott! Ha en koselig fredag!

Strikkelines sa...

ja su skjønna det unge dame, at vi har da nåkka nord førr trondheim....utvalg i garn og sånn..hahaha.....festlig unge frk sjøl på morran....ha du vør nærmar, så ha e bedt dæ på kake te kaffen,men det tar vi en anna dag...nu ska æ farg håret.....sjøl...penger spart...
klem

Pinnepenn sa...

Så fin klut, den oppskriften skal jeg jammen se nærmere på.

Sommertid sa...

Litt vanskelig å se selve uglen på gluten, men hva gjør vel det..fargene er så påskeaktig og vårlig. Skal se om jeg finner slikt garn ...et eller annet sted.
God helg !

Stubbetufsa sa...

Artig med de uglene, jeg ser at det er mange som strikker dem!

hobbyvenn sa...

Så flott klut da. Likte også veldig godt vottene du har strikket. Så kjekt at neste generasjon er igang med strikkepinnene... God helg!

Henrikke sa...

Takk for oppskrift på uglekluten.
Ønsker deg en fortsatt fin helg

Magaki sa...

Fin klut :) Linken er lagret :)

Synnøve sa...

Lekkert garn på lekker klut.