03.04.2009

Siste innspurt i poengjakten!


Dette teppet er strikket av Highlander-garn, med pinner nr. 6,5. Skulle egentlig ikke strikke teppe, men dette gav altså Østfold 50 poeng, og jeg har strikket det i dag:-) Lillesnuppa har det med seg i senga, så det blir nok koseteppet hennes.

Og helt, helt til slutt - et pannebånd som jeg begynte på kl 23 i kveld. Passer til lillesnuppa, så hun blir nok glad når hun våkner i morgen:-) Garnet er Topp't Tå - forresten et garn som er veldig mykt og godt, så kommer nok til å kjøpe mer av det. Ypperlig til luer som ikke skal klø!

8 kommentarer:

Trulte sa...

Forstår ikke så mye av denne poengjakten jeg...(er ikke aktiv på noen forum for tiden) men tingene som som du produser i denne jakten er fine. Likte godt fargene på det teppet.

Tovepia sa...

Liker veldig godt fellingen på teppet og takk for rådet av garn. Ikke alltid godt å vite hva som ikke klør og samtidig fungerer til hodeplagg. Ha ei flott helg!

LivM sa...

ja du har ikke ligget på latsiden i det siste. Her var det mye fint.

Monicas sa...

teppe...fader rullan....gla på dine vegne at du slipper kommandostrikkinga.:).....men det e sikkert arti..her kan æ meld om at bodø ligg bada i sol....jiiipiiii.solfaktor og kaffe i boks...

Tino sa...

Så stilig det ble:)
Ønsker deg en fin helg!

Matja sa...

Kjempeflott teppe.Skal si det går unna her hos deg.Du er kjempeflink.Stilig pannebånd.Ha en fortsatt fin helg:)

Jorun sa...

Flott teppe du strikker på. Nydelige farger.

AnitaK sa...

Dæven som du produserer:) Det er lenge siden jeg har vært innom deg nå, men blir sååå imponert. Jeg innså min begrensning og valgte å stå over konkurransene som har vært i gang og som krevde intens konsentrasjon over mer enn 10 minutter:) Det har vært småtravelt i det siste men satser på at jeg snart får blogget no' ferdige greier, man da i en helt annen skala enn din. Kanskje allerede i dag, du... snakkes