28.04.2009

Bunadprøving, tøfler og snuppestrikk!


I disse dager er det bunadprøving nesten hver dag. Har fortalt før at jeg hadde ei venninne på besøk, og hun har tilpasset bunaden til konfirmanten. Her prøver hun, men hun har ikke skjorta under. Bunaden ble kjempefin:-) Og nå gleder vi oss til 10. mai. Håper bare formen min blir bedre, slik det er nå, holder jeg seng og sofa for det meste... :-(


Mens jeg har ligget på sofaen, måtte jeg ha noe å holde fingrene i sving med. Har jo ikke vondt i dem:-) Har heklet tøfler fra Garnstudio - det skulle egentlig være i Eskimo, men har i stedet brukt Iglo fra Europris. Synes de ble litt grove, men de gjør nok nytten når det blir vinter igjen. Varme ble de i alle fall:-)

Og så til slutt; nå har lillesnuppa avansert sin strikking. Hun holder på med en lue til pappaen sin. Det er Eskimo, og kun 60 masker rundt, men jeg er imponert over dette. Hun strikket 3 omganger i går kveld. Egentlig har hun mye annet hun heller vil holde på med, men strikker litt hvis hun får lov å være oppe en halv time lenger på kvelden:-) Og jeg har jo så lyst at hun skal lære dette, så i går kveld fikk hun lov til det. Må bare legge til at vrangborden har jeg strikket.

15 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Nyydelig bunad (jeg har helt lik)Og så flink veslesnuppa er da, det er så gøy når unger vil lære å strikke! Skjønner at du tillater en ekstra halvtime oppe, ja. Håper du er i bedre form, riktig god bedring til deg!

Pinnepenn sa...

Så fin bunaden er, og tøflene dine så kjempegode ut. Lure lillesnuppa som får utvidet leggetid og lærer nor fint samtidig.
Håper du blir frisk snart. :)

dorthe sa...

Nydelig bunad:):) Litt av et arbeid. Håper du snart blir frisk:) Lykke til med fiskene.

Bente`s Hobbyrom sa...

Så lekker bunad og nydelig farge. Tøflene er sænne kosetøfler he he.
Kjempesmart opplegg med lillesnuppa. Det er en vinn/vinn situasjon. Hun er lenger oppe,du lærer henne opp til å bli en superstrikker.STILIG. God Bedring. Håper du blir frisk snart.

Wenche sa...

Nydelig bunad og flotte tøfler.Ønsker deg god bedring.

Y`s design sa...

Er no bare lækkert med bunad,blir skikkelig festkledd. Et plagg å bli gla i det og kan være stolt over å ha på seg. Du får ha riktig god bedring. Klems

Tino sa...

Flott bunad, hvor er den fra? Jeg har løken bunad, og den minner litt om den i fargene. Fine tøfler, det får man aldri nok av. Ønsker deg fortsatt god bedring :)

LivM sa...

Flott bunad hun får seg. Det er jo et riktig stasplagg. Veslejenta er utrolig flink og det er fint at du motiverer henne til å strikke! Håper du friskner fort til. God bedring!

Strikkelines sa...

vakker bundad...:)...ka dumt at du ikke e i form....men bra du har motet oppe, å at fingran e ok..hihi....her ska æ lage middag om ei stund, så på lydprøve med korpset..kan bli morro..håper stemmen holder..hei og hå fra nord

Tovepia sa...

Snuppa di blir vel lik sin mor i strikkeprestasjoner etter hvert;) Du får holde senga så du kommer deg til konfirmasjonen. Nydelig bunad! God bedring-klem fra meg!

Synnøve sa...

Bunaden blir så vakker. Og lillesnuppa di er så flink altså. Herlig at unger vil lære synes jeg. Selv begynte jeg og hekle da jeg var 5. Da jeg var 7 heklet jeg duker etter mønster i ukeblad.

Og gleden ved å skape, enten det er strikking, hekling, søm mm, den varer fortsatt. Blir visst aldri lei.

Elins Strikkeri sa...

Flott bunad , konfirmanten vert nok veldig fin i den!! God bedring til deg:)

Jorunn's hobby sa...

Bunaden er nydelig! Og tøflene er fine de.
Jammen er hun flink veslejenta. Gøy at hun vil lære å strikke.

Ryamaha sa...

E da rat man e glad i og stolt av den snuppa, ho e altså berre bestast:)

Hanne sa...

Ung, flink og ivrig strikker - så bra!

Nå er konfirmasjonen rett rundt hjørnet, så jeg benytter anledning til å gratulerer dere med den store dagen litt på forskudd.

Vår eldste ble konfirmert i fjor - nå bare gleeder hun seg til 17. mai, venninnekonfirmasjon og 10. klasse-avslutning - gyldne anledninger til å få svinse i bunaden igjen :-) Hun har grønn nordlandsbunad.

Pludrehanneklem