25.05.2009

Big Fabel sokker og Award

Jeg kjøpte 4 nøster Big Fabel fra Drops for litt siden, og har strikket et par sokker av ca 1,5 nøste. Disse var i sannhet superraske å strikke, brukte pinner nr 4,5 :-) Men synes de ble fine, og sikkert kjempevarme til vinteren. Har planer at den ene av mine sønner skal få disse. Og da må jeg jo strikke et par til den andre også:-)
Jeg har vært så heldig å få en award fra Sjante - ei kreativ dame som bor lengst nord i Norge. Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes, anbefaler jeg virkelig et besøk. Hun strikker mye, og særlig er hun flink til barnestrikk. Nydelige barn har hun også. Takk, Sjante for awarden.

Teksten som fulget med denne var sånn:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."

Jeg har virkelig vanskeligheter med å sende denne videre til andre, ikke fordi jeg helst vil beholde den selv, men fordi det er sååååå mange som fortjener den. Så derfor vil jeg be om at alle bloggere som er innom bloggen min og leser dette, tar denne med seg og gir den videre derfra igjen:-) Så versågod.... ta den med! Dere har alle fortjent den:-)

13 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Gratulerer med award og flotte sokker ferdigstrikket. :)

MayM sa...

Gratulerer med award. Kjempeflotte og deilige sokker dy har strikket.

dorthe sa...

Sokker er alltid godt å ha:) Gratulere med award:) Ha en fortsatt fin mandag:)

LivM sa...

Flotte sokker, og når de strikkes med så tykke pinner så er de garantert gode og varme til vinteren!

Tovepia sa...

Gratulerer med award og flotte sokker. Har prøvd meg på kopptuestrikking i det siste med mor Aase, men skal ikke klore dem;) Ha en flott dag!

Strikkelines sa...

grattis min venn i sør...med lesta og award...æ har litt tørke med bilda, førr kameraet juksa litt...men så snart det funka....kjem det bilda...ha en glitrende aften

Tino sa...

Gratulerer med award, og flotte sokker.
Ønsker deg en fin uke!

Anita K sa...

Det er sikkert sykepleieren i deg som er sååå hard med klor flaska :)
Ha ei suuuper uke.

Elin sa...

Gratulerer med award!
Kjempefine sokker. Her i huset blir det aldri nok av dem. Mannen bruker sokker året rundt og med 3 barn, er det bestandig noen som trenger flere. Det blir sjelden at jeg finner tid til å strikke sokker til meg selv:-)

KRØLLEMIKKEL sa...

Gratulerer med Award! Flotte sokker, alltid behov for det. Ha en flott uke!

Pillen sa...

Jeg også ble overrasket over hvor raskt det gikk å strikke med big fabel. Digget det. Sokkene ble fine!

Elin Osa Søreng sa...

Gratulerer med award- vel fortjent :o) Jeg syns også det er vanskelig å gi disse videre, så jeg har innimellom gjort som deg.... Fin Pilespids under her, jeg fikk den boka i bursdagsgave av mormor- så jeg snuser på den jeg også nå ;o) Ha en fin dag!

Elins Strikkeri sa...

Grattis med adward, den har du fortjent!! Flotte sokker, heilt sikkert varme og gode kjekt å ha til vinteren:)