26.05.2009

Jeg har fått pakke:-)


Jippi!!!!
I dag fikk jeg pakke i posten, og se så heldig jeg var:-) Jeg har fått nyyyyydelig garn og maskemarkører fra Aileen - og votteoppskrift med også.


Og grunnen...? Joda, hun feiret bloggbesøk nr 1000 - og det ble trekning mellom meg som nr 999 og en annen som nr 1001:-) Og så vant jeg :-D - Ikke til å tro, jeg har vanligvis ikke vinnerflaks.

Har tatt bilder av garnet, og jeg har aldri prøvd noen av de sortene som jeg fikk i dag. Måtte klemme og kose litt med nøstene, og de var gode og myke. Regner med at de hespene uten mageband var ment til vottemønstert, og jeg skal strikke vottene. Tipper det er Cascade-garn, og jeg gleder meg til å prøve. De rosa nøstene var også nydelige, her blir den nok lue av det. Og sjekk ut de maskemarkørene, gleder meg til også å prøve disse. Fra før har jeg kun sånne plastmarkører som jeg har kjøpt i butikk... Nam, nam:-)

Tusen, tusen takk, Aileen - det var en flott gave å få!

Og et tips til dere som leser dette; ta en titt innom Aileen - hun lager kjempemye fint!

15 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med å vinne gave! Og så mye garn! Du har forresten strikket mye siden jeg var inne sist! Der var noen turkis og hvite sokker som jeg falt helt for!
Ha det fint!

Y`s design sa...

Grattis!! så heldig du er..var mye hærlig garn i den pakken.Kommer nok noe fint ut av det garnet der tenker jeg. Ha en trivelig kveld!

Aileen`s strikkekrok sa...

Heisan!!Så godt at du likte det eg sendte,og ja, garnet uten magebelte er caskade og hører til votte oppskriften,oppskrift og garn er kjøpt på Projo, blir morro å sjå når votter og lue er ferdige,og tusen takk for skrytet av bloggen min,du lager mykje fint du og.Lagde markørene sjølv så håper at dei ikkje dett fra hverandre,hehe.Ha ein fin kveld videre.

Tovepia sa...

Så artig at du vant! Så ut til å være mye spennende garn her, så nå er jeg spent på hva du bruker det til;) ha en finfin tirsdagskveld!

Pinnepenn sa...

Det var gaven sin det! Gratulerer så mye. :)

Elin sa...

Gratulerer så mye med kjempefin gave! Jeg bare elsker å få garn. Det er det beste jeg kan tenke meg å få i gave. Det var virkelig mye fint i den pakken. Spennende med nytt mønster også. Kos deg masse med den fine gaven.-)

Pillen sa...

For en knallfin pakke!! Heldige du :)

Elins Strikkeri sa...

Gratulerer,så heldig du er!!Masse flott garn, ja sånn pakke må vere kjekt å få:)

Anonym sa...

Gratulerer, så heldig du var. Flott vottepakke har du fått også ser jeg. Gleder meg til å se dem ferdig strikket.

Torunn sa...

Gratulera!! Kjempemykje flott du fekk! Spennande garn.

Strikkelines sa...

grættis....du verden så flott garn...garantert at du får lage no vakkert av dette..håper det e bra med damen i sør

hisae sa...

Så flott garn, dette var en kjempegave. Ja Cascade er nydelig å strikke med. Gleder meg til å se resultatet

Tino sa...

Så morsomt det var, gratulerer! Kjempefin gave som du vant.

Beate sa...

For en fantastisk gave du har vunne! Heldig!

Jorunn's hobby sa...

Så heldig du er! Det var virkelig mye fint garn du har fått!