19.05.2009

Klut, sokker og Pilespids

Så var nok en klut i Mor Aase ferdig. Samme mønster som før, altså en Monaiklut:-) Skrøt tidligere av Mor Aase pga at den var god å bruke, men nå blir det vel ikke til at jeg kjøper mer av det. Skulle nemlig klore den forrige, og da kloret jeg bort fargen delvis også.... Har kloret et par kluter strikket i Tuva, og der holdt fargen seg.

Jeg starter gjerne mange prosjekter samtidig, og her ser dere barnetunikaen Pilespids. Den strikkes i tre forskjellige gultoner med Gjestal Baby Cotton. Synes den blir sommerlig og søt:-)

Så fikk jeg mine Hubby House Socks ferdig i dag. De er strikket i Silja, og jeg likte dem godt. Men har ikke fulgt mønsteret slavisk, og de er strikket rett vei. Altså ikke tå-opp som i oppskriften.

Tilslutt må jeg vise et bilde av valmuesøstern som står ute i blomsterbedet. Den står i knopp nå, og jeg gleder meg til den vakre blå fargen på blomstene:-)

15 kommentarer:

LivM sa...

Flotte sokker og spennende prosjekt med Pilespids!

Tovepia sa...

Så mye fint! Har vært og kjøpt Mor Aase garn selv og skal prøve meg på en klut. Skal ikke klore den da, skjønner jeg;) Kanskje jeg heller skal la det bli en håndduk? Ha en kjempefin kveld!

Pinnepenn sa...

Her var det mye fint. Flotte sokker og jeg gleder meg til å da Pilespidsen ferdig. :)

Elin sa...

Flotte kluter! Synd at fargen forsvant, da. Tunikaen ser veldig fin ut. Det blir spennende å se den ferdig. Mønsteret til sokkene har jeg også lagret til en senere anledning. De er så fine.
Ha en flott uke!

Elins Strikkeri sa...

Her var det mykje fint, pilespidsen der ut til å bli flott:)

Wenche/chawo sa...

Flotte kluter,synd fargen blir borte ved kloring.Og sokkene de var bare nydelige,gleder meg også til å se barnetunikaen helt ferdig.

Greta sa...

Dei sokkane der var berre heilt nydelige. Silja garnet og sokker hører jo sammen da. :=).
Da lar eg vere å kjøpe Mor Aase til kluter alikevel. Takk for at du advarte meg :=).
Tunikaen tror eg blir veldig nydelig også.
Ha ei kjmepefin langhelg

hisae sa...

Så stilig kluten ble når du kloret den. Sommerlige farger på Pilespidsgenseren. Flotte farger på sokkene dine, holder på med mine, snart ferdig her også

Bente`s Hobbyrom sa...

Jeg synes det ble en artig klut etter kloring, så det skal jeg prøve.Kjempeflotte ting du har laget c",)

Hannesol sa...

Masse flott her siden sist jeg var innom, likte hussokkene dine! Og gratulerer med vel overstått konfirmasjon - flott jente i flott bunad!

sissels sa...

Flotte sokker. Jeg gleder meg virkelig til å se pilespids ferdig i de herlige gulfargene.
Gratulerer med overstått konfirmasjon.s

Tino sa...

Så fine sommerlige farger på tunikaen. Og hubby sokkene ble flotte. Synes kluten ble fin etter kloringen jeg, ønsker deg en fin uke videre :)

mimouna sa...

Kjekt å ha flere prosjekter samtidig, da er det lett å variere og mindre sjanse for å gå lei. Her blir det mye fint! :o)

Liv sa...

Pilespids er jo en kjempefin tunika. Dere kan glede dere til den er ferdig, ser fin ut allerde;))

Sokkene dine ble også fine, friske og gode. Silja er et godt sokkegarn.

Elisabeth sa...

Fine sokker og spennende Pilespids. Har oppskriften og tanken er å lage den en gang :)