02.05.2009

Mailue og litt småsnacks


Her er mailuen som vi fikk mønster til på Hobbyboden. Mønsteret heter Hermione's Cable & Eyelat Hat. Denne er strikket i Schachenmayr Fashion Alpaca, og passer alle:-) Veldig strekkbar, med andre ord.
Til høyre viser jeg fram et skjerf som min venninne strikket mens hun var på besøk her. Det er strikket i Pandora og Plumet, og ble riktig så lekkert. Lett å strikke, 3 rette og 3 vrange hele veien, og med skifte mellom de to garntypene hver 7. cm. Venninnen min sendte meg bilde via mobilen etter at hun kom hjem.
Jeg liker jo som sagt å ha flere prosjekter på gang på samme tid, det gir meg litt avveksling. Har startet på et nytt englesjal, denne gangen i florlett garn, noe som også gjør det vanskelig å hekle på hvis man sitter ute. Den minste bris gjør at det flyr avgårde:-)

Og til slutt et par nærbilder av noen blomster i hagen min. Har ikke fått ordnet hagen i år pga sykdom, men noe klarer seg uten altfor mye stell.

16 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Nydelig farge på englemaske sjalet og kjempefine blomster,prøvde meg på englemasker eg også men fikk det ikkje til,er rimelig dum når det gjelder hekling,ellers så får du ha god bedring og ei god helg.

Tino sa...

Så fin lue, den så myk og deilig ut. Flott farge på sjalet, og koselig med blomstene. Ønsker deg fortsatt god bedring og en fin helg :)

Tovepia sa...

Har store planer om et slikt englemaskesjal, de ser lekre ut. Flott farge på ditt! Lua så myk og god ut, håper ikke du får bruk for den på ei stund;) Ha ei kjempefin helg, håper du er på bedringens vei!

Greta sa...

Det var ei fin og praktisk lue. Fargen går til det meste også.
ha ei fortsatt fin helg

Pinnepenn sa...

Her var det mye flott. Koselige bilder fra hagen. :)

Strikkelines sa...

haha...ja æ satt å hekla på det ute, men måtte finn på nå anna..vakker blåfarge du har.....lekkert...ka tru ka fin vi bi.....hu hei korr det går...

dorthe sa...

ja våren er på vei og det er bare herlig. Du har da fått laget mye du:) Håper du er blitt bedre av sykdommen din. Ha en riktig fin helg og nyt været om det er fint hos deg:) Her regner det i ettermiddag... Men der er en god temperatur:)

Stubbetufsa sa...

Her jobbes det! Og du har da fine blomster i hagen, selv om du ikke har fått gjort så mye! Ha det fint i helga!

Elin Osa Søreng sa...

Så flott lue!!! Og så gøy at venninna di strikka seg skjerf! Blomsterbildene gjør så jeg får lyst til å handle inn hauger og lass- elsker blomster! Ha en fin maihelg :o) Hilsen Elin

Maj sa...

Det var en lekker farge på englemaskene.
Stemorsblomster er en av mine yndlingsblomster, men det er nok enda en stund til de blomstrer her hos meg.

KRØLLEMIKKEL sa...

Mye fint du har laget. Jeg er også i gang med et nytt englemaske sjal. Luen er fin.

Elin sa...

Kjempefin lue!
Englemaskesjal har jeg også lyst til å prøve meg på. Det ser så fint ut. Fin farge du har valgt. Stemorsblomster er jo så flotte og trenger heldigvis ikke mye stell:-)

mimouna sa...

Gøy å se alle variantene av den luen. Og det er ikke alt garn som egner seg til utendørsstrikking nei. Men sjalet blir jo lekkert da.

Ha en fortsatt god søndag!

Marit sa...

Så rask du er, har mai lua ferdig allerede selv om du ikke er i form. Jeg har ikke fått printa ut mønsteret engang ennå! Nydelige blomster - kjøpte akkurat inn en pakning med stemorsblomster og planta i en krukke og en kurv som jeg har utenfor døra.
Ha fortsatt god bedring!

Jorunn's hobby sa...

Ååh, det sjalet blir nydelig!
Lua og skjerfet var fint.
Ønsker deg god bedring!

Jannicke sa...

Det var et flott englemaskesjal. Jeg har prøvd å hekle englemasker, men har ikke fått det helt til... Jeg gjør feil når jeg skal snu arbeidet, men får prøve igjen. Ønsker deg god bedring.