15.06.2009

Eleanor, garn og venninnekluter


Jeg har vært og handle - både på nettet og i butikken på Østfoldhallen:-) Hos Mer Garn har jeg kjøpt Arwetta, og jeg gleder meg til å prøve dette sagnomsnuste garnet. Det er ganske tynt, men håper jeg kan strikke det sammen med Wollmeise, som jeg nå har samlet 4 hesper av... Kjøpte også litt Online Supersoche, 6-ply. Dette er kjempegodt å strikke av, og det går fort. Litt viktig i disse galskaptider. 4 nøster Fabel ble også med hjem:-)


Jeg ble ferdig med Eleanor-sokkene i går, og dermed er mitt 5. par i 52 Pair Plunge III ferdig. La meg se... da har jeg bare 47 par igjen.. hi hi:-)

Viser også fram et bilde jeg fikk fra ei god venninne - det var hun som hjalp meg med bunaden til konfirmasjonen. Jeg "lærte" henne å strikke kluter da hun var her, og fant fram oppskrifter til henne. Og nå strikker hun kluter i lange baner, sier selv at hun alltid har en klut-strikking med i håndveska:-) Må også innrømme at jeg savner henne, og håper vi møtes snart igjen!

Nå har jeg strikket.... hmmm.... 32 par sokker så langt i år:-D

7 kommentarer:

Aileen`s strikkekrok sa...

Nydelige dei sokkane,og nå blei eg misunnelig på alt garnet ditt;)har tenkt å kjøpe Arwetta eg og,folk skryter jo så veldig av det.
Ønsker deg ein fortsatt fin dag.

LivM sa...

Oi du er passe gal! Så mange sokkepar allerede! Flotte sokker du har strikket nå og det garnet er jo bare flott. Jeg har strikket sokker i Jawoll og der er godt å strikke av. Bruker 2.5 mm pinner.

hisae sa...

Flotte sokker i fin farge. Ja dere er gale som har hoppet på denne alongen, mensikkert gøy,jeg som elsker sokker synes det er toppers.
Flere sokker å titte på for meg. Gleder meg til å høre hva du synes om Arwetta, hørt så mye skryt av garnet.
Synd du jobbet for du hadde kost deg like mye som meg på strikkecafeen. Komme neste år

dorthe sa...

Gurimalla så flink du er:) Garnet ser jo lekkert ut:):) Helst herlig å kjøpe garn. Man blir liksom i godt humør:) hi hi hi:) Ha en fin strikkekveld om du ikke skal jobbe..

Tino sa...

Hei
Her var det mye nytt siden sist jeg var innom. Det ene flotte paret etter det andre trylles frem!
Flott garn du har kjøpt, tenker det snart blir flere par.
Ha en fin uke!

Tovepia sa...

Du er råå-flink! Spennende garn som jeg ikke har hørt om før. Kluter strikkes det her også, beste kopptua jeg har hatt;)
p.s. du så sikkert kommentaren jeg ga på forrige innlegg ang. veskepungene..Kos deg videre idag!

Rachel sa...

heia Bitta.
32 par sokker!good!
veit du, e har ikke strikket ett eneste par i hele mitt 47 åtige liv! e kan ikke. rett og slett
hilsen Rachel