24.06.2009

Sokkepar 10 og 11 + norske jordbær +++


Så ble det et par sokker til sambo også:-) Disse er strikket i Fabel fra Garnstudio, og fikk en flott passform. Har strikket 3 rette og 1 vrang hele veien, og de sitter godt på foten hans. Tynne og lette er de også, så disse blir brukt på MC-turer når han trenger noe litt varmere enn bomull på føttene.

Nok et par Jaywalker er også ferdig - denne gangen passe til lillesnuppa. De er strikket i Järbo Mellanraggi, et garn som minnet mye om Online Supersoche å strikke i. Flott og lett med andre ord. Kommer nok til å kjøpe mer av dette.


Her er neste par ut - denne oppskriften fant jeg på Ravelry, og de heter Lotsa Sugar Socks. Syntes mønsteret var lekkert, og jeg har lagt opp i Arwetta på pinner nr. 2,5.

Jeg har også gjort en del annet enn å strikke i dag... Her går eltemaskinen for fullt, her skal det bli brød til familien:-) Brødene er i skrivende stund kommet i ovnen for steiking. Litt varmt å bake brød, men får besøk av mellomste sønn i morra, så jeg måtte bare gjøre det. Må vise litt av mammas kunster når han kommer:-)

Og så har vi fått NORSKE jordbær her nå :-D Og jeg måtte selvfølgelig kjøpe litt.... Har også handlet inn kremfløte, og gjett om vi skal kose oss i ettermiddag... Her blir det middag med påfølgende jordbær og krem til dessert.

Og til natta blir det ny nattevakt! Tar med strikkingen, og håper på litt rolige stunder innimellom:-)

12 kommentarer:

Y`s design sa...

Mmmm så fristende ut de bærene,er nå bare sååå godt med norske jordbær,ha en fin ettermiddag og kos dere..og håpe du får ei rolig og produktiv vakt inatt. :-)

dorthe sa...

Åh for en masse sokker:) du er godt på vei til de 52:)
Nydelige jordbær. Blir vel kanskje jordbær til helgen her også. Ha en fin kveld:) med hjemmebakt brød:) hmmm

Elin sa...

Å, så flink du er! Sokkestrikkingen går jo som en lek:-)
Norske jordbær så jo bare fantastisk deilig ut! Det blir vel enda en stund til vi får det hit opp i nord, men fint vær har vi ihvertfall:-)

Sommertid sa...

Så kjekt med sokker da gitt...har du noen tips til barnesokker og div metoder for hæl som det ikke blir "hull" pga maskeopptak osv..så er jeg takknemlig...må visst se å få strikket noen sokker før vinter'n kommer...

Men det er leeeenge til..
nå skal vi nyte sola, varmen og norske jordbær...har ikke smakt de enda..men jeg gleder meg :)

Strikkelines sa...

nyyyydelige sokker...ka flink du e:) klart du må bake brød te ungen....å du; æ tar med mæ en kurv med bær...det har du vel ingenting i mot vel?..go onsdag

Elin sa...

Kjempe flotte sokker,de hvite var lekre.
Jordbærene så herlige ut.

Elins Strikkeri sa...

Jøss så effektiv og flink du er,dei kvite sokkane har jammen eg lyst til å lage og! Jordbærne ser så fristande ut, ha god vakt i natt:)

Jorunn's hobby sa...

Det går virkelig unna ja..., men går du ikke lei av å bare strikke sokker? Og jeg som ikke orker å lage den samme tingen to ganger...
Jordbærene så virkelig gode ut, mmmm...

Elisabeth sa...

Nydelige sokker igjen.... Og de hvite var bare skjønne! Ser at jeg må strikke sokker i hvitt garn, men jeg er skeptisk til hvordan de ser ut etter litt bruk ;) Ha en fin dag...

Brit sa...

Du verden så flink du er i sokkepar strikkingen, helt opp i 11 par, jeg er kjempe imponert. Jeg har så vidt begynnt å løfte på stømpeinnene, men tror det kan bli gøy å produsere sokker i løpet av året. I hvert fall veldig inspirerende å se hva alle får til:)

Tino sa...

Her var det mange flotte sokkepar! De hvite var jo helt lekkre, de skal jeg legge til på favoritter.

Ingenting er som norske jordbær, herlig!
Ha en fin helg!

Greta sa...

Flere herlige sokker. bildet av jorbær er nydelig. Dei er så god dei norske bæra. Har fråtsa litt no når vi har hatt ferie(eller T har ferie)