26.06.2009

Award og sommer!


Nå har vi nydelig vær her sør, med temperaturer mellom 25 og 30 grader i skyggen. I dag har vi vært på stranda store deler av dagen, og selv om vi har smurt oss godt, så har vi blitt litt solbrente.

Jeg hadde selvfølgelig et nøste garn og strikkepinner med meg på stranda - og jeg må bare innrømme at jeg nok var den eneste som strikket der:-D Men pytt, pytt... det gjør vel ingenting?

Og så har jeg fått et sms-bilde fra søsteren min, dette ble nok tatt i forrige uke. Hun og min bror (til venstre) var på fjelltur, sammen med kjæresten til broren min. Her er de på en fjelltopp like ved Inndyr, må si de er spreke. Og må også innrømme at jeg savner dem masse :'-(

Til venstre ennå et bilde av lillesnuppa på stranda:-) Tatt noen dager før, men et herlig sommerbilde. Med fullt av sølesand på nesten hele seg:-)


For noen dager siden var jeg så heldig at jeg fikk en award fra Tiara. Og den ble jeg kjempeglad for. Tiara er også en av sokkestrikke-damene, som har til mål å få ferdig 52 par i løpet av et år. Og jeg er ikke i tvil om at hun klarer det - hun er godt i gang allerede:-) Ta en titt i bloggen hennes...

Jeg ønsker å gi denne flotte awarden videre til:
Tinos - hun har kreativitet så det monner, og så har hun nettopp hatt sommerkonkurranse med egensydde Tildaer i premie. Verdt et besøk!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ser ut til at dere også har det sommerlig og fint :) I dag har det vært herlig her hjemme, og vi nyter det... Jeg strikker også på stranda selv om enkelte ser litt rart på meg. Må da gå an å utnytte flere goder samtidig.

Linda sa...

He he, ja jeg er også den eneste som strikker på stranda.
Men det er jo så avslappende, så da får de bare sende rare blikk. :) :)