27.06.2009

Par nr. 12 og 13 og alle sammen!

Hadde bare lyst å vise fram alle sokker jeg har liggende i skapet mitt - de er alle sammen strikket av meg, og ubrukte:-) Noen skal bli gaver og andre skal etterhvert brukes av oss i familien. Men jeg har strikket flere av disse, men er allerede tatt i bruk.
Her er mitt sokkepar nr. 12 - barnelester i ca str. 4 år (håper jeg i alle fall). De er strikket i Magic Stripes fra Lion Brand Yarn, og er av 75 % superwash ull og 25 & nylon. Godt garn å strikke av, og jeg har flere nøster igjen. Dette er tenkt å skulle bli julegaver...
Enda et par i samme garnet - og forhåpentligvis str. 2 år. Også disse skal bli til julegaver:-)
39 par sokker hittil i år:-)
Så et sommerbilde av lillesnuppa igjen. Det er nok stor fare for at det gror svømmehud mellom tærne hennes snart - er hun ikke på stranda, så er hun under vann i bassenget her hjemme:-)

6 kommentarer:

Elin sa...

Å, så masse sokker du har liggende! Kjempelurt å være tidlig ute med julegavene. Det blir nok mange som får flotte sokker av deg til jul i år. Veldig fint garn du har brukt på de siste sokkene du har strikket. Her i Nord-Norge skinner også solen fra skyfri himmel og gjett om vi nyter det:-)

Tino sa...

Nå kan du snart starte egen butikk hehe. Flotte sokker igjen, og koselige sommerbilder. Er jo et helt utrolig vær vi har om dagen, vi får bare nyte det imens det varer :)
Gratulerer så mye med award, og tusen takk for at du ville dele den med meg.
Fortsatt god helg!

Strikkelines sa...

fader også:)..du e nesten sånn som mamman min....kista e full, så ho har alltid ett par liggende...du e flink...her kan æ meld om vaaaarmt i dag, så her bi det å sett i skyggen i hekle eller strikke...muli æ sett en vaniljeknute deig....kjekt å ha,,,klem fra nord

dorthe sa...

Er virkelig imponert over den sokkestrikking:) mange fin sokker der ja:) Ha en fin og varm helg:)

mono sa...

Milde banan, så masse flotte sokker!! =)

LivM sa...

Oi her har du mange flotte julegaver!!! Og flere kommer etter som jeg forstår! Lykke til!