27.06.2009

Sommerhatten er ferdig + sønnen min:-)


Juniluen på Hobbyboden var heklet sommerhatt fra Drops Design. Jeg har heklet den i Lerke, samme farge som kjolen jeg strikket tidligere til lillesnuppa. Og endelig ble den ferdig - hun poserte villig i kveld før hun la seg:-) Og uttrykte veldig stor glede over den, hun måtte få lovnad om å få ha den på i morgen:-)


Jeg har vært så heldig å hatt besøk av nest eldste sønn (til høyre) i noen dager nå, men i dag dro han og kameraten hans videre.... De skulle (av alle plasser) til Sunny Beach i Bulgaria, noe som ikke gir udelt glede her hos meg. Jeg kjørte dem til Gardermoen, og ønsket dem god tur, men kommer nok til å være noe bekymret helt tid de ankommer Norge igjen...

11 kommentarer:

LivM sa...

Herlig fotomodell og flott antrekk. Skjønner godt at du er bekymret, men trøst deg med at det stort sett pleier å gå bra! Mager trøst kanskje!

Stubbetufsa sa...

Kjære Bitt@mi!
Man vil alltid bekymre seg...
Fin sommerhatt!

Elin sa...

Kjempe flott sommerhatt og modell :D

dorthe sa...

Hei hei.. takk for kommentaren på bloggen min. Jeg har strikket sjalet av opal, men skal kjøpe garnet gjennom projo når det kommer:)
Kan veldig godt forstå bekymringen for sønnen din... uff har jo hørt så mye.. Håper det går bra og at du roer deg etterhvert. Ha en fin og varm søndag:)

Lisbeth sa...

Heisann, og takk for hyggelig kommentar på bloggen min :o)
Synes forøvrig du har en kjempefin blogg, og du har laget så mye fint! Ser du er ganske radig på sokker, det synes jeg virker så morsomt og har så lyst til å prøve meg på! Det blir vel etter hvert :o)
God sommer til deg og dine :o)

Elins Strikkeri sa...

For ein søt fotomodell, hatten var kjempestilig! Sånn er vel vi mødre at vi har det med å bekymre oss, men det gårsom regel fint:) Ha ei flott veke.

Tino sa...

Så flott det ble med hatten til, søt modell har du også.
Forstår godt at at du bekymrer deg,det går nok helt fint.
Ønsker deg en fin uke,med fortsatt flott sommervær :)

Nutte sa...

Hei :)
Så fin tunika og hatt! Det kledde hun veldig godt synes jeg. Lykke til med sokkeprosjektet ;)

snorkfrøken sa...

Heihei. Vi mødre er født for å bekymre oss for omtrent alt, heldigvis går som regel ting bra så også med din sønn, får vi håpe. Nydelig modell med nyhatten på!! Ha en fin dag:)

Jorunn's hobby sa...

For en flott sommerhabitt!

Tovepia sa...

Snuppa ble lekker i hatt og kjole som matchet!! Ikke alltid like greit når barna drar avgårde på egen hånd, men han er sikkert en fornuftig gutt, så det går nok bra;) men man vil alltid bekymre seg..det hører nok med. Mor er du uansett alder på barna;) Kos deg videre denne uka!