13.08.2009

Sokkepar nr. 23, Let's go shopping igjen, hjemturen og award

Joda, jeg strikker fremdeles sokker, men det har gått tregt i det siste...
Her er et par Slippin Stripin Socks som jeg strikket til min bror.
Jeg har brukt Opal, og pinner nr. 2,5.
Dette er sokkerpar nr. 23 i 52 Pair Plunge III.
Hadde en liten fotoseanse før jeg dro fra Bodø:-)
Mens jeg var i Bodø strikket jeg også en Let's go shopping igjen.
Denne var tiltenkt mamma, hun hadde bare en bærepose i fanget når hun beveget seg mellom rommet sitt og utgangen. Og det måtte jeg jo gjøre noe med:-)
Må få tilføye at hun var kjempeimponert over vesken, og det var jo artig for meg!

Strikket i Drops Safran på pinner nr. 3 og 5,5.
Her har hun fått veska på fanget, med sine duppeditter i. Og står sammen med lillesnuppa, med bror i bakgrunnen, og prater i mobilen. Mobilen ringte titt og ofte, og det var mange kjente som ville slå av en prat og høre om hvordan det gikk.
Vil gjerne tilføye at mamma også fikk begynt på sokker av det garnet jeg hadde med til henne.
Det gikk ikke så fort framover, og hun ble fortere sliten enn før, men hun kosa seg med det allikevel:-)
Hun har nå fått 4 strålebehandlinger, i tillegg til 4 cellegiftkurer forut. Det ser ut til at hun tåler behandlingen godt, har ikke så veldig store og alvorlige bivirkninger foreløpig.

Togturen hjem til Sarpsborg, sammen med lillesnuppa, var lang.
Men lillesnuppa er den beste reisekamerat, og hun er litt av en globetrotter allerede. Finner seg tilrette overalt, og blir ikke lei. Så lenge hun har sin veske med seg, med tegnesaker, Nintendo DS og IPod, så koser hun seg. På natta redde vi opp på gulvet foran setene våre, og hun sov som en stein gjennom hele natten:-)
Her er et bilde fra morgenkvisten i Trondheim hvor vi måtte bytte tog. Litt trøtt ennå, men sitter tålmodig på bagasjen og venter på at toget åpner dørene for oss.

Like før jeg dro til Bodø fikk jeg en kjempeflott award fra Lena.
Tusen takk, Lena!

Denne skulle jeg egentlig gi videre til 12 utvalgte, men jeg velger heller å gi den til alle dem som trofast titter innom her.
Jeg får mye støtte og oppmuntring i kommentarene fra dere, og det setter jeg stor pris på.
Det er mange her i bloggverden som jeg ikke kjenner i virkeligheten, men som er flotte mennesker som bryr seg.
Tenk så morsomt om vi hadde fått møtt hverandre, ikke pr. pc, men in the real life!
Uansett, jeg oppfordrer dere til å ta med denne awarden og legge den inn i bloggen deres.

20 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så fine ting du har laga, likte veldig godt "nettet" du hadde laga til mammaen din! Kjekt å høra at det går bra med behandlingen, ha ein fin dag:)

Anonym sa...

Hei.Fine labber og nett du har laget.Bra att det går bra med mammaen din.Ha en riktig fin Torsdag.Bodil

Marit Johanne sa...

Skjønner godt at går litt tregt med sokkestrikking etter 23 par! Men da er du jo nesten halvveis etter et noen måneder. Så fint nett du strikka til moren din, frisk og fin farge også. Godt at hun tåler behandlingen bra, det er en stri kamp med den sykdommen. Og så fint at hun kan strikke litt innimellom. Ha en fin dag.

LivM sa...

Flotte sokker og supert nett. Endelig et mønster som man kan strikke. De nettene jeg har sett hittil har vært heklet, så dett emå jeg sette på "to-do listen" min. Flott at det går fremover med moren din!

Sommertid sa...

Velkommen hjem til Sarp igjen..
det er fint og besøke familie og reise men hjemme er hjemme. Dattra di er ei tålmodig jente og godt reisefølge. Og du strikker så mye fint både nett og sokker.
Go torsdag :)

Pinnepenn sa...

Det nettet skal jeg jammen meg prøve meg på, det ble veldig fint. Mye finer å ha hjemmestrikka nett enn en pose, skjønner godt at moren din ble glad. :)
Så søt jenta di er , det er kjekt med godt reisefølge på lange togturer. Håper moren din blir frisk!

Hannesol sa...

Skal si det går unna med sokkestrikkinga di! Fort gjort å gå lei, men du er jo straks halvveis og det er mange måneder igjen! - Det nettet begynte jeg på en gang også, skyldte på "dumt" garn og rakk opp hele greia :0) Men nå fikk jeg jommen meg lyst til å prøve igjen!

wims sa...

Så herlig nett du har laget. En heldi mamma det:-)

Tino sa...

Flotte sokker og nett. Tenk nå er du snart halvveis med sokkeparene allerede!
Jeg bor i nabobyen,men er såpass mye syk at det blir litt vanskelig å planlegge noe slikt på forhånd. Det hadde vært veldig gøy, får håpe jeg kan være med på noe slikt senere.
God helg til deg og dine :)

Tovepia sa...

Flotte sokker igjen, du gir deg ikke så lett;) Slike nett er kjempepraktiske, greit å ha i veska når man handler, så slipper man alle plastposene;) Flott farge. Ha en fortsatt god dag;)

dorthe sa...

Mye fint du har laget og du verden så mange sokker du har strikket nå:) liker handle nettet veldig godt. Det er helt supert:)

hobbyvenn sa...

Du verden som du strikker! Par nr 23... hrmf, jeg som synes jeg var så godt igang og så er jeg bare på par nr 16... Vel vel, dine sokker hvertfall fine alle som en. Lykke til til din mor. Slett ikke lett situasjon, men det hjelper uansett med godt humør. Alt blir lettere da.

Elin sa...

Kjempe flotte sokker og nett :D

Greta sa...

Ser ut som behandlingen av din mamma går bra og sånt liker vi å høre. Kjekt med enn nett tilsom du har laga til tingene sine enn en kjedelig bærepose. flott sokker som vanlig.
Det er kjekt med sånne døtre.
ha ein fortsatt fin dag

Torunn sa...

Så flotte ting du har laga!! Og allerede sokkepar nr 23!!! Eg er imponert!! Så bra å høyre at det går bra med mor di! Godt at du hadde ein god reisevenn den lange vegen. Det er så utruleg deilig når dei slår seg så godt til ro med situasjonen. Ønskjer deg ein fin kveld.

Elin sa...

Du er jo en racer til å strikke sokker! Du blir nå ferdig lenge før jul. Nettet du har laget er så fint. Et slikt har jeg lyst til å lage.
Togturer kan være lange, så da er det fint å ha litt å holde på med:-)
Ha en kjempefin helg!

hisae sa...

Kjempefine sokker og nett.Du er jo halveis på alongen ser jeg, jammen er du kjapp

Elisabeth sa...

Sokker og bærenett i full fart. Du er jammen produktiv. Utrolig at unger kan sove i de fleste omgivelser, men det er jo bra. håper det går bra videre med moren din.

Jorunn's hobby sa...

Så fine, både sokker og nett!

Nunne sa...

Såvidt e ikke vinka!!?
Tror e såg dåkk utenfor sykehuset i Bodø på fredagskvelden da seinbussen kjørt til Meløy??!
Va MERKELIG likt hvertfall.... du, han, og mamma ??

Iallefall, koser meg innom her hos deg, titt og ofte. Men, lenge sidne jeg har lagt igjen spor etter meg. Så NÅ gjør jeg det!
Ha ei god ny uke, Bitta!