17.08.2009

2. klasse og sokkepar nr. 24 og 25

I dag er det oppstart på nytt skoleår, og nå starter 2. klasse. Ikke lenger helt ny som i fjor, og ikke lenger de yngste på skolen:-)
Men ikke så veldig stor heller, håper jeg....
Jeg fulgte henne til bussen i dag, og var litt rørt da hun vinket fra vinduet...
Dette er nr. 4 som etterhvert vokser seg til - og snart er vel hun også i puberteten. De vokser så fort, av og til ønsker jeg at de ikke ble større....
Lykke til med andre skoleår, lillesnuppa:-)

Jeg har brukt et av Wollmeisehespene mine; dette er fargen Campari Piccolo. Jeg kaller disse for midnattsol-sokker, og de minner meg om fargen akkurat idet solen er lavest på sommeren i Nord-Norge:-)
De største sokkene er mine, og det er mønsteret heter Quill lace. De er strikket på pinner nr. 2,5.
Det ble også nok til et par sokker til lillesnuppa av samme garnhespe. Til disse brukte jeg Thuja mønster, men strikket disse på pinner nr 2:-)
Mmmm...nydelig garn:-)

Tilsammen 51 par hittil i år!

13 kommentarer:

Vigleik sa...

Wow. Ja du e flenk som strekka. Hehe;) Sovna tell slutt og da va godt.

Tovepia sa...

Ja, du er snart i mål med dine 52, men du stopper vel ikke der? Guinness har jo rekorder!! Kjempefine sokker nok engang!
Snuppene vokser fort, så her gjelder det å nyte hvert sekund...Ha en kjempedag videre og klem fra meg!

Tino sa...

Åja, de blir store så altfor fort. Eldste begynte på videregående og yngste i 7 klasse i her dag.
Flotte sokker igjen.
Ha en fin fin uke :)

Anonym sa...

Hei.For ei nydelig skole jente du har.Å så fine sokker du har strikket.Ja de barna blir så fort stor.Men det er jo livets gang.Jeg har så lyst å spørre kjører du motorsykkel eller har du på deg hjelm for å hjemme deg.Ikke for å være nyserrig.Vi har motorsykkel.Ha en riktig fin Mandagskveld.Bodil

Brit sa...

Du en racer med sokkestrikkepinnene Bitt@mi:)
Hm ja det er utrolig hvor fort disse barna vokser.Om 2 år begynner lille prinsen min på skolen og det synes jeg er skremmende snart!!

Elin sa...

Ja, det er helt utrolig hvor fort tiden går! Jeg hr en som starter på 2. året på videregående og en som starter i 10. klasse nå. Heldigvis har jeg nå attpåklatten, da:-) Det er jo bare helt vanvittig hvor fort du strikker sokker! Kjempefin farge på garnet også. Tusen takk for invitasjon til strikketreff. Jeg skulle gjerne vært der, men musikermannen er som vanlig borte,så da må nok jeg holde fortet hjemme:-)
Ha en kjempefin uke!

Monicas sa...

steike ka flink du e...sekker på at du har autopilot på fingran dine...aldri tom førr garn kan du heller ikke vær...:)...ja tida går fort..tenker på eldstemann som er snart 23..sukk og minstemann på 12....jaja...går æ fort førbi speilet, så ser æ ikke så gammel ut....ha en vakker mandag

Elins Strikkeri sa...

Ja tida fyk så fort avgårde og ungane vert voksne før ein veit ordet av det! Ein må berre huske å ta vare på tida , flotte sokker du har laga! Utruleg kor fort du får eit sokkepar av pinnane, ha ei god veke:)

Kie sa...

51 par hittil i år! Jøsses! :D

Aileen`s strikkekrok sa...

Fine sokker som vanlig:)ser ut som om lillesnuppa gleder seg til skulestart,og ja dei veks fort,min lille gutt begynte i 3 klasse igår,og den store jenta mi har begynt på fyrste året som kontor lærling:0,men blir me eldre da?neida:)hehe.

mono sa...

For ei flott tulle du har! =)

Sokkene ble lekre! Garnet holder hva det lover, skjønner jeg? *ler*

Nei - skal nok ikke på noe treff, dessverre - men det hadde helt klart vært artig! =)

Elin Osa Søreng sa...

Så flotte sokker! Og så gøy med store barn da! Supert at ejg kan sitte på med deg til strikketreffet, jeg gleder meg! Har svart deg på Projo- litt usikker på hvor det er best for deg å plukke meg opp... Men det finner vi ut av. Ha en fin dag, så snakkes vi plutselig. Klem fra Elin

LivM sa...

Så morsomt å farge garnet selv da! Det må jeg prøve en eller annen gang!
Sokkene dine er supre og herlig farge.
Er det ikke vemodig med disse barna som vokser så fort. Jeg fatter ikke hvor tiden har blitt av!