14.09.2009

Rødt eller blått?


Valg 2009!
Ja, jeg er litt opptatt av politikk, men skal ikke avsløre hva jeg stemmer... Det er vanskelig å finne et parti hvor alt føles riktig, men for min del handler det om verdier. Så selv om noe ikke blir helt rett for meg i mitt valg av parti, så er de store linjene avgjørende. Og for meg er menneskeverd, solidaritet og rettferdighet tre stikkord.

Og med dette oppfordrer jeg besøkende til å gjøre sin borgerplikt i dag (hvis dere ikke allerede har gjort det).


GODT VALG, FOLKENS!

8 kommentarer:

Tino sa...

Jeg har bestemt meg, og skal ut å gjøre min plikt etterpå ;)

Godt valg!

Elin Osa Søreng sa...

Utrolig vanskelig, men plikten blei gjort i går! Så mye flott du har laga siden sist jeg var innom :o) Pc`n har vært bortgjemt pga overflod av rive- og pussestøv- så jeg har litt å ta igjen, hehe

Anonym sa...

Hei.Var å stemte i går.Jeg er for at alt skal bli bra innen Omsårgsyrke og de som trenger omsårg.Hels snart få egen leilighet til Andreas Tilsyn dag og natt.Skal ikke plage deg med dette.Men så klart så er det jo det jeg brenner for.Ha en riktig fin Mandagskveld.Og godt valg....Klem fra Bodil

Pinnepenn sa...

godt valg ja, her har alle som kan stemme stemt. :)

Aileen`s strikkekrok sa...

Eg har gjort min plikt for fedrelandet idag:)fine luer du har strikka og Ulmusjalet ser ut til å bli veldig fint,nydelige farger du valgte:)

MayM sa...

Min borgerplikt er utført med de samme idealer som utgangspunkt som du har.
GOdt valg !

Tovepia sa...

Nå trodde jeg først det var valg av garnfarger:D
Jeg har forhåndsstemt med de samme idealer. Vet det er hemmelig, men er rød her, blåfargen gjelder bare i garn og interiør;)
Ha ei riktig god uke og klem fra meg;)

Nunne sa...

Du lager mye artig, Bitta...
Jeg følger nok med .... :)

Ha ei god natt... fra Nunne.