14.09.2009

Lueskred og Ulmus + enkelt sjal!

Endelig har jeg kommet ajour med luealongene på Hobbyboden og Uformelt...
Første som ble ferdig var Blue Rabbit Hat - den er strikket i Drops Merino, og er tiltenkt mitt tantebarn Marcus. Lett å strikke og god passform!
Augustlua på Uformelt.
Så ble La Push Hat ferdig. Dette er septemberlua på Uformelt, og den er strikket i Chiri, og ble passe til lillesnuppa. Greit mønster å strikke og det gikk fort:-)
Her er Lace Leaf Hat, som var august-lua på Hobbyboden. Jeg har strikket den i Viking Frøya, et mykt sokkegarn. Mønsteret var lett å strikke, og den passe lillesnuppa, den også:-)
Dette er Fountain Hat, som var månedens lue på både Uformelt og Hobbyboden i juli. Denne likte jeg ikke... Det var vanskelig å finne garn som passet, men jeg valgte tilslutt Drops Fabel. Passer meg, men kommer nok ikke til å bruke den...
Dette er Tripp trapp lue, som var septemberlua på Hobbyboden. Jeg har strikket den i en tråd Mirasol alpakka og en tråd Drops Alpaca. God passform, og blir nok julegave til en flott ung mann:-)
Og så har jeg endelig bestemt meg for farger til Ulmussjalet:-D Fikk veldig god hjelp både blant bloggvenner og på forskjellige fora som jeg er medlem på.
Valget falt tilslutt på Löwenzahn og Moses..
Og selv om det er blått i sjalet, synes jeg denne blåfargen er dyp nok til å passe til meg, samtidig som den nydelig grønne og gule løvetannen demper det blå mye...
Har fått strikket litt på det, og det ser bra ut foreløpig:-)
Måtte også få tatt et nærbilde slik at dere ser godt hvordan effekten i mønsteret blir
Innimellom, når jeg bare ville se på TV, så har jeg også strikket litt mer på det superenkle sjalet som jeg har vist fram startet på tidligere. Her er det virkelig brainless strikking:-)
Dette er også tenkt å ble en julegave, så jeg føler jeg er godt i gang med det også!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Å så rask du er.Kjempe flink.Nydelige luer.Fint mønster.Sjalene er jo bare så herlige.Ha en riktig fin Mandag.Bodil.......Når jeg jikk inn dær du vet måtte bare kjøpe meg garn med en gang er så mye fint garn der...Klem fra Bodil

Elisabeth sa...

Skal si du har fått fart på luestrikkingen :) Tror du har valgt de "rette" fargene på Ulmus, det ser i alle fall veldig bra ut!

Elin sa...

Nydelige luer du har strikket :D

Monicas sa...

se der ja:) motor på pinnan har du da jaggu:).-.vakker blir begge sjalan....det e æ sikker på....ha en vakker fin dag......og takk for alltid koselige kommentarer

Marit Johanne sa...

Takk for sist på lørdag! Hyggelig å treffes igjen. Ja, her kommer luene på løpende bånd! Jeg fikk strikka ferdig den første tå opp sokken på lørdag og garnet passet akkurat ut. Bilder kommer på bloggen når jeg får ferdig den andre. Men vet ikke når det blir....

Wenche/chawo sa...

Herlige luer,du har strikket-

Jorid sa...

Kjempeflotte luer og et nydelig sjal du er begynt på. Jeg er heller ingen blå type, men jeg ser at enkelte blåfarger er fine og passer godt sammen med grønn.

Tenkte jeg skulle få laget noen luer i høst jeg og, det er deilig med sånne ting som det skal være bare en av.

Monai sa...

oi her har vi mange flotte luer på engang.Fargene på ulmus ser flotte ut.

dorthe sa...

Gurimalla hvor du fårting unna:) Nydeligt ulmussjal og masser av fine luer. Ha en fin dag:)

Greta sa...

Oisann. Her var det mye nytt. Og eg som trudde eg holdt meg oppdatert. Vel, ser at det har eg ikkje gjort. MAsse luer. Noen finere enn de andre. Likte best den til en ung mann og den første til lille snuppa :=)
Tror nok at sjalet ditt vert lekkert. Blir spennde å sjå.
Greit med noe som man bare kan strikke og strikke på uten å tneke i det hele tatt.. Kome godet i gang med julegavene du skjønner eg. Det er ikkje dumt det.
Eg brukte også min borgerplikt. skal ein kunne kritisere eller aplaudere over det som skjer die neste 4 åra, må ein først vere med å gi sin stemme.
Skal ta meg ein tur innom bloggen din litt oftere, så eg klarer å følge med alt du får gjort. Skikkelig imponert nå.
ha ei ny og kreativ uke. p.s. Håper det fortsatt går bra med din mor

Galskap sa...

Racerstrikkeren har vært ute med pinnene igjen. ;) Flinka! Flotte luer...