11.09.2009

Wollmeisekvaler igjen!

Håper dere ikke har gått helt lei nå, men jeg har veldig vanskelig for å velge farger til det berømte Ulmus-sjalet... ennå.
Nå har jeg plukket bort noen farger, og det gjenstår et par alternativer som jeg faktisk liker.
Moses og Löwenzahn har jeg falt mer og mer for, problemet er bare at jeg ikke er så veldig blå.. Men jeg lurer på om jeg allikevel kan komme til å like sjalet i disse to fargene - så lenge kanten rundt blir grønn/gul?
Og så var det denne kombinasjonen da... her fikk jeg faktisk en grei følelse, men noen har sagt at dette ikke blir bra. På en måte var det vel litt av en Wollmeiseekspert som sa det, og jeg ble i tvil.. Dette vil i alle fall bli kaldere farger enn alternativet ovenfor, så jeg er litt i tvil...
Her er fargene jeg nå velger mellom... Svart og brun/beige har jeg nesten forkastet, tror kanskje det blir for rotete.
Hva tror dere?

14 kommentarer:

Brit sa...

Jeg gir herved min stemme på første alternativ!!

Tovepia sa...

Jeg går for alternativ 2;) Friske farger som går inni hverandre på en måte:)
Ha ei toppers helg, jeg drar til Langhus for å treffe datter m familie; gleder meg;)
Klem fra meg!

Monicas sa...

så mye fint garn du har...fatter ikke kordan dåkker finn så fint garn...æ ende opp med vanlige garn....sukk....bi sekkert fint sjalet....ha ei vannvettig flott helg

Pillen sa...

Alternativ 2 absolutt!

Marit Johanne sa...

Nei, dette var ikke lett! Og så lekkert garn. Jeg stemmer på nr. 2, det ser ut som noe av stripene i det blå er noe lignende av det andre garnet. Men jeg er ikke av de modigste når det gjelder fargesammensetninger, så velg det du føler best for :D Ha en god helg og godt valg! He he, det fikk visst en dobbelbetydning i disse valgdager :D

Tino sa...

Hm, jeg tror alternativ 2?

God helg!
Klem Tino

Elin sa...

Jeg klarer heller ikke å bestemme meg, så jeg tror du må lage sjal av alle 3 alternativene;-)De var så fine alle sammen:-)
Ha en kjempefin helg!

Anonym sa...

Hei.Det må jeg si var vanskelig for det er jo så mange fine farger.Greit jeg sender deg appelsin steiner til våren.Har det litt travelt så jeg har ikke hatt tid til å vært inn på der du vet husker ikke navnet akurat nå.Ha en riktig fin helg kos deg Klem fra Bodil

Rigmor sa...

Tror ikke svart og beige blir rotete, den svarte er jo ensfarget...ta en titt inne på Ravelry og se alle de "rotete" fargene som er brukt, resultatet blir flott.

Jorunn's hobby sa...

Er det rosa eller burgunder på den fargen på alternativ 2? Jeg hadde tatt den fargen i allefall, sammen med sort... Men det er jo smak og behag da.

Anonym sa...

Og jeg har ikke skiftet mening. Den øverste kombinasjonen er min favoritt.
God helg til deg fra Pus.

Steinkjerringa sa...

Jeg hadde nok valgt det brune og svarte garnet. Er det høst, så er det høst! Lykke til i valget ditt, og god helg!

hobbyvenn sa...

Hva med hespe nr 3 og 6 på det siste bildet? Er ikke så godt å se fargene sammen på bildet... God helg foresten.

Elisabetht sa...

Jeg vet rett og slett ikke ;) Jeg ville nok stolt på magefølelsen og gått for et alternativ som var trygt for meg... Ha en fortsatt fin helg!